1. Home
  2. Community
  3. lieredomdrij
  4. Kookboek Hoofdgerecht Vis
Kookboek "Hoofdgerecht Vis"

De gekruide zalm wordt verpakt in Parmaham en gaat zonder voor te bakken direct op de niet vooraf gekookte tomatensaus zo de oven in.  Dus heel gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden. De tomatensaus kun je al uren tevoren maken. Zalmfilet kruiden en inpakken in de ham en zo in de saus leggen. Even in de oven en smullen maar. !! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijke gebakken kabeljauw in een lekkere olijfolie, veel knoflook en pittige pepers. Snel klaar en erg lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Deze lekkere ovenschotel brengt je echt in Griekse sferen. Lekker buiten op je terras of balkon en dan smullen van deze heerlijke visschotel die in een mum van tijd klaar is. Lekker wijntje erbij en smullen maar. N.B. Hou je niet van olijven? Gewoon weglaten, ook zonder olijven is dit heerlijk. !! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Ik had niet gedacht dat dat zo lekker zou zijn...... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Geef deze lekkere vis uit de Noordzee nóg meer smaak met een kruidenkorst. De venkelpuree en geroosterde tomaten maken dit gerecht helemaal af. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Overheerlijk recept van sterren chef Johan Segers - 't Fornuis - Antwerpen -  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Verse makreelfilets worden overheerlijk als je ze in de oven stooft onder een pittige marinade van onder meer harissa. Erg lekker met gestoofde prei. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

Superstoofschotel van alleen maar lekkere ingrediënten, dan kan het bijna niet fout he. Wij hebben er kabeljauwfilet voor gebruikt, maar je kunt hiervoor elke stevige witvisfilet gebruiken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Braziliaans

Dit is een heerlijk visgerecht. Lekker met tagliolini maar natuurlijk ook met gebakken aardappels of een romige aardappelpuree. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Geniet van deze feestelijke garnalen, verpakt in knapperig gebakken geraspte aardappels. Geserveerd met een smokey saus.  In het recept staat dat je de bundeltjes een uur moet laten staan voor ze worden gebakken. Ik heb geen idee waarom en weet ook niet of dit nodig is. Iemand een tip?   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Een traditioneel recept waar Belgen trots op zijn. Geheel terecht. Dit gerecht bestaat al vele generaties, maar blijft door tal van presentatiemogelijkheden altijd een eigentijds en bijzonder gerecht om te serveren. Ik heb dit zelf (nog) niet gemaakt. Eerlijk gezegd lijkt mij totaal 30 ml vocht voor de roux erg weinig. Wordt een beetje experimenteren dus als je dit wilt gaan maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Dit was heerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Na heel erg lang experimenteren is het dan eindelijk gelukt. De echte lekkerbekjes! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

Een heerlijk zomers stukje kabeljauwfilet met trostomaat en een heerlijke pittige saus met een Grieks tintje. Makkelijk te maken, voorbereiding slechts 5 minuten, oventijd ongeveer 25 minuten en super lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks
Top