De gekruide zalm wordt verpakt in Parmaham en gaat zonder voor te bakken direct op de niet vooraf gekookte tomatensaus zo de oven in. Dus heel gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden.
De tomatensaus kun je al uren tevoren maken.
Zalmfilet kruiden en inpakken in de ham en zo in de saus leggen.
Even in de oven en smullen maar. !! …
Lees verder »
Deze lekkere ovenschotel brengt je echt in Griekse sferen. Lekker buiten op je terras of balkon en dan smullen van deze heerlijke visschotel die in een mum van tijd klaar is.
Lekker wijntje erbij en smullen maar.
N.B. Hou je niet van olijven? Gewoon weglaten, ook zonder olijven is dit heerlijk. !! …
Lees verder »
Geef deze lekkere vis uit de Noordzee nóg meer smaak met een kruidenkorst. De venkelpuree en geroosterde tomaten maken dit gerecht helemaal af. …
Lees verder »
Verse makreelfilets worden overheerlijk als je ze in de oven stooft onder een pittige marinade van onder meer harissa.
Erg lekker met gestoofde prei. …
Lees verder »
Superstoofschotel van alleen maar lekkere ingrediënten, dan kan het bijna niet fout he.
Wij hebben er kabeljauwfilet voor gebruikt, maar je kunt hiervoor elke stevige witvisfilet gebruiken. …
Lees verder »
Gebakken kabeljauw met witlof is een verrukkelijke combinatie. Dit recept kwam ik tegen op internet. We hebben er heerlijk van gesmuld. …
Lees verder »
Geniet van deze feestelijke garnalen, verpakt in knapperig gebakken geraspte aardappels. Geserveerd met een smokey saus.
In het recept staat dat je de bundeltjes een uur moet laten staan voor ze worden gebakken. Ik heb geen idee waarom en weet ook niet of dit nodig is. Iemand een tip?
…
Lees verder »
Een traditioneel recept waar Belgen trots op zijn. Geheel terecht. Dit gerecht bestaat al vele generaties, maar blijft door tal van presentatiemogelijkheden altijd een eigentijds en bijzonder gerecht om te serveren.
Ik heb dit zelf (nog) niet gemaakt. Eerlijk gezegd lijkt mij totaal 30 ml vocht voor de roux erg weinig. Wordt een beetje experimenteren dus als je dit wilt gaan maken. …
Lees verder »
Een heerlijk zomers stukje kabeljauwfilet met trostomaat en een heerlijke pittige saus met een Grieks tintje. Makkelijk te maken, voorbereiding slechts 5 minuten, oventijd ongeveer 25 minuten en super lekker. …
Lees verder »