1. Home
  2. Community
  3. leonie_y
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 pangafilet olijven(naar keuze) half gedroogde tomaatjes(naar keuze) pijnboompitten(naar keuze) olijfolie zeezout ,peper Basilicum 2 teentjes knoflook Krieltjes olijfolie zout,peper,tijm kruidenboter …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Vis in't pannetje is echt een gerecht wanneer er weinig tijd is om te koken. dit gerecht vormt een smakelijk middagmaal.Ook komen er een paar kappertjes bij .Hier nog even een uiteenzetting van de Kapper.Een kapper of kappertje (Capparis spinoza)is een Zuideuropese struikheester. Kappertjes noemt men de bloemknoppen van deze heester,die ingemaakt in zout en azijn als specerij worden gebruikt.Ze zijn verkrijgbaar in potjes of flesjes en worden toegepast in salades en voor garnering van vis,vlees en eiergerechten.Ook worden ze,al dan niet fijngehakt,door diverse soepen en sauzen gemengd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Lekkere lichte vis in een heerlijke romige saus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Pangafilet in een romige saus onder een jasje van kaas uit de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

Diepvriespakje bladspinazie bakje champignons magere spekreepjes 2 uien ca. 2 ons geraspte oude kaas 4 eieren bladerdeeg ketjap tijm …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Ga uit van 2 kippenpoten per persoon heel veel tenen knoflook 1 klein glas olijfolie verde 1 glas rode wijn 4 grote schoongewassen aardappelen in de schil in stukken gesneden half gaar gekookt peper en zout …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

4 tenen knoflook geperst 50 gr. roomboter (kamertemperatuur ) 8 grote aardappelen geschild in dunne plakken 1 1/2 theelepel nootmuskaat 8 plakjes katenspek in snippertjes snijden (of zeeuwsspek) 200 gr. geraspte belegen kaas 2 theelepels provenciale kruiden 500 ml.volle melk 200ml. koksroom zeezout peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Een echt bijzonder nagerecht waar je de show mee steelt.Heerlijk om in te dopen met cake,lange vingers mandarijntjes, aardbeien, plakjes banaan of stukjes sinaasappel. Alle gasten prikken een stukje fruit of cake aan een fonduevork en dopen het in de fondue. wie zijn stukje verliest moet de afwas doen.!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Haal het ijs ruim van tevoren uit de vriezer, zelfgemaakt ijs op basis van zuivel wordt erg hard in de vriezer. Ik zet het meestal een uur van tevoren in de koelkast. …  Lees verder »

Rijst; slagroom 1/4; 2x Boursin groot knoflook; knoflook teentje; Kipfilet afhankelijk of je grote vleeseter bent; prei; champignons; paprika; olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Broccoli lekker anders. De knakworstjes geven er een speciale smaak aan. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Met Bacon en Peterselie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

750 g vastkokende aardappels, in blokjes; 600 g broccoli; 125 g magere spekreepjes; 4 eieren; 200 ml slagroom; 100 g geraspte kaas; 2 uien, gesnipperd; 2 eetlepels olijfolie; …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Ja, een geurige taart, die u het best aan het eind van de zomer kunt maken, wanneer er veel courgettes zijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Kaastaart met spek …  Lees verder »

Toen ik het zag dacht ik: "JIK"...maar vond het toch een uitdaging.. Toen ik het gemaakt had en proefde was het echt super lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Voedzaam hapje van aardappeltjes gevuld met spek en ei en gegarneerd met zalmjulienne. …  Lees verder »

4 eetlepels ketjap (manis) 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels ananassap 1 uitgeperst teentje knoflook 1 blaadje laurier mespunt kruidnagelpoeder  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

*3 el olijfolie*1 sjalot, fijngesneden*100 gr champignons, in kwarten*2 el balsamico-azijn*2 el creme fraiche*200 gr gerookte kipfilet, in plakken*250 gr verse tagliatelle(koelvitrine)*zout*2 el pijnboompitten* …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top