1. Home
  2. Community
  3. leonie8
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Oma`s gehaktballen, lekkerder heb je ze nog niet geproeft! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Wie draadjesvlees niet kent mist wat! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, je moet er een beetje tijd voor uittrekken, maar het resultaat is verschrikkelijk lekker mals vlees. Echt goed suddervlees werd vroeger veel meer gegeten. Zet je haast eens opzij of neem wat tijd voor op je vrije dag voor deze nostalgie! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een overheelijke kippensoeppie...erg lekker als je niet lekker bent... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Deze overheerlijke gevulde courgettes aten we bij mijn Poolse schoonzusje Bogna tijdens de verjaardag van mijn broer. Heel gemakkelijk te maken. De saus gaat ongekookt onderin de schaal. Dan de rauwe uitgeholde courgettes erin met vulling. Iedereen was verrukt. Recept afgekeken en opgeschreven. Zoets lekkers moet zeker op Smulweb om ook anderen hiervan mee te laten genieten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

-125 g cheddar -2 uien -2 eetlepels boter of margarine -1 schaal rundergehakt of half om half wat je voorkeur heeft (ca. 500 g) -2 eetlepels Mexicaanse kruiden -1 blikje maïskorrels (300g) -Hak Bonenschotel Mexicaans met Maïs (stazak) -1 zak tortillachips naturel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

500 gram geschilde aardappelen (afkokers), zout en peper, 500 gram panklare spinazie, 15 gram boter, 100 gram ontbijtspek in blokjes, 1 dl melk, 75 gram geraspte belegen of oude goudse kaas. …  Lees verder »

1 vleestomaat, 100 gram mon chou, 6 sneetjes casinobrood, 3 eetlepels pesto, zout, peper, anderhalf eetlepel olijfolie. …  Lees verder »

250 gram kipfilet, 25 gram boter, 1 eetlepel curry paste, 250 gram diepvries sperziebonen. 1/8 liter slagroom …  Lees verder »

2 grote aardappelen, 1 grote courgette, 1 eetlepel boter, 150 gram jong belegen goudse kaas, zout en peper en paprikapoeder. …  Lees verder »

8 plakjes diepvries bladerdeeg, 1 ei, 200 gram rundergehakt, 50 gram mon chou, 50 gram pijnboompitten, 50 gram rozijnen, 1/2 theelepel kaneel, mespunt gemalen kardemom, zout, peper, 1 eetlepel gesnipperde munt, 2 eetlepels gesnipperde peterselie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

1 ui, 1 paprika, 2 eetlepels olijfolie, 250 gram lamsgehakt, 100 gram rozijnen, 1 blik tomatenblokjes, 1 theelepel gemalen komijn, 1 theelepel gemalen gemberpoeder, 2 eetlepels verse koriander, 1 pak couscous, 2 eetlepels olijfolie …  Lees verder »

250 gram pasta, 100 gram hamblokjes, 100 gram spinazieblaadjes, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel mosterd, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels citroensap. 1 theelepel zout, 1/2 theelepel peper …  Lees verder »

2 eetlepels olie, 200 gram kipfilet in blokjes. 1 zak groentenmix voor de wok.50 gram pindas, 4 eetlepels ketjap, 2 lente uitjes. 2 eetlepels verse koriander, 150 gram rijst. …  Lees verder »

1 pakje diepvries spinazie a la creme, 3 eieren, 200 ml koffieroom, 100 gram gerapte kaas, 1 theelepel peper, 1/2 theelepel zout, 20 gram zout, 1 pak diepvries bladerdeeg, 100 gram spekblokjes. …  Lees verder »

250 gram verse tomaten gehakt, 1 eetl olijfolie, 1 kleine ui, gesneden. 1 stengel bleekselderij in pakjes. 1 teentje knoflook, gekneusd. 1l kippenbouillon, peper. …  Lees verder »

allerhande recept (juli 2000). . . . . lekker zomers recept, ook makkelijk voor buitenkijk in de ALLERHANDE van juli 2000 voor meer hamburgerrecepten! …  Lees verder »

Een stevige erwtensoep is erg handig om te serveren wanneer er makkelijk gegeten moet worden en er meerdere mensen aanschuiven. Erwtensoep wordt er alleen maar lekkerder op wanneer hij een dag van te voren wordt gemaakt. Ideaal dus als morgen iedereen wat stevigs in de maag wil hebben en snel door wil naar de pakjes....... En vers gemaakte erwtensoep is ook echt lekerder dan een blik. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Alles kan in een pan …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel
Top