1. Home
  2. Community
  3. leonie43
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Ook een gerecht in een glaasje vereist vakkundig bereiding, Het bewijs zijn deze gepocheerde eieren in azijn op een besje van gekonfijte paprika. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Megaklassieke ingrediënten, op een vork toch weer anders-dan-anders gepresenteerd. Dat hapt makkelijk weg zonder vette vingers te krijgen. Prik eventueel een stukje komkommer of avocado aan de vork en wikkel de zalm daaromheen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Houd ja van lang tafelen, dan kun je ook na de maaltijd dit nog serveren. Een kaasplankje in het klein, zeg maar. Noten, kaas en peer zijn een klassieke combinatie bij een glas rode wijn of port. Met geitenkaasbrie wordt het iets aparts, maar minstens zo lekker in deze hapa met roodschimmelkaas Kernhem (zeg maar Hollandse Port Salud) of rauwmelkse Doruval uit Montfoort …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Leuk geserveerd in een glas. Ja een hoofdgerecht in een glas! Heerlijke spiraalvormige pasta op z`n Italiaans bereid met knoflook, tomaten en pijnboomputte. Dat is weer wat anders dan de gebruikelijke pesto op basis van basilicum. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Créme brûlee wordt meestal als toetje geserveerd. Serveer deze hartige versie op lepels voor een verrassend effect! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Zet dit romige smultoetjes 5 uur voor het opdienen in de diepvries. Dan verandert deze mousse in een onvergetelijk lekker ijsdessert. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Maak de mousse ruim van te voren, dan wordt hij stevig en smeuïg. Deze glaasjes romige avocadomousse met citroen en verse kruiden zijn zowel subtief als eenvoudig. Ook super leuk als amuse. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een heerlijk Spaans groentehapje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Een bijzonder geslaagde zoet-zoutcombinatie van honing, sinaasappel en eendenborstfilet. Op een amuselepel ziet dit eenvoudige hapje er nog geraffineerder uit. Topklasse …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Mooie amuse, als een geweldig voorgerechtje. De combinatie van mango met gamba`s maakt dit hapje verrassend origineel. Serveer het in glaasjes voor een superchique uitstraling. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top