1. Home
  2. Community
  3. leonards
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker met de sinterklaastijd in het vooruitzicht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Suikerbrood getoost met aardeien en kaneelroom …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Regionaal

Zoals mijn oma en moeder het maken. Als kind mocht ik altijd de deegballetjes klaarmaken terwijl mijn moeder de rest van de soep maakte. Nu neem ik kant en klare deegballetjes mee uit Hongarije... Binnen onze familie wordt dit gerecht steevast gevolgd door pannekoeken!! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

Deze kerststol bakte mijn vader, dat was traditie bij ons thuis, 2 dagen voor de kerst. Dit recept heb ik altijd bewaard. Omdat ik dol ben op tradities. Ook ik heb dat steeds gedaan. Dus dit recept is van eigen makelei. Het is ook een familierecept. Maar wil ik toch met u delen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Tas sterke koffie 1 EL Amaretto, 4 gelatine blaadjes, 12 boudoirs (lange vingers), 2 eieren, 200g magere plattekaas (kwark), 4 EL suiker, 2 kl cacaopoeder …  Lees verder »

"Tiramisu met frambozen" dit dessert wordt nog beter na een rustperiode omdat de parfums dan de tijd hebben zich te ontwikkelen. Maak hem de avond ervoor maar plaats de bovenste laag vruchten slechts 3 uur voor het serveren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lentegerecht. …  Lees verder »

'n heerlijk fonduetje en anders dan anders. Deze eet je met mes en vork! …  Lees verder »

Een heerlijk recept met Palm Speciaal! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

145 Kcal. per stuk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Makkelijk ovenschoteltje in laagjes. Uit nood geboren tijdens de griep. …  Lees verder »

Je moet van knoflook houden. Je kan het eten als voorgerecht maar ook als een lunchgerecht. …  Lees verder »

Hier zijn geen woorden voor,dit is zooo lekker …  Lees verder »

1 blikje abrikozen op lichte siroop,1 teentje knoflook,2 theel.chilliepoeder,zout en peper,2 varkenshaasjes van ca.250 gr. per stuk,40 gr.boter,1 1/2 dl.hoegaarden witbier. …  Lees verder »

200 gram pure chocolade in stukjes, 200 gram boter in blokjes, 4 eieren, 250 gram basterdsuiker, 1 tl. vanille essence, 165 gram bloem, 30 gram cacao poeder.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

125gr rijst(DROOGKOKEND) 5 dl melk 150gr suiker (50gr voor de slagroom) 200gr chocolade couverture(een reep na smaak) 50gr boter 1/2 vanille stokje(open gesneden in de lengte) 2,5dl slagroom (0.5dl voor afgarnering) 5 blaadtjes gelantinne en iets olie en suiker voor de vorm (insmeeren en besuikeren) …  Lees verder »

Top