1. Home
  2. Community
  3. lelie2
  4. Kookboek de snackbar
Kookboek "de snackbar"

Kaas naar eigen smaak bladerdeeg ei paneermeel …  Lees verder »

Van die heerlijke zelfgemaakte. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Simpel vrijdag comfortfood , …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

1 kg aardappelen 2 teentjes knoflook zout 5 eetl. olijfolie 1 eetl. paprikapoeder peper …  Lees verder »

Lekker tussendoortje of voor bij de tv.. Bak de frikandellen in olie 4 minuten op 180grC, zijn ze zeker mooi goudbruin en gaar! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Eindelijk een goed recept gevonden om lekkere knaperige frietjes uit eigen oven te maken. Nee, geen voorgebakken frites uit de supermarkt maar helemaal zelf gemaakt. Het geheim zit hierin, dat de frites allereerst goed droog moeten zijn, er wat olie overheen moet en dan een bestrooid met een klein beetje bloem. En....geen vastkokende aardappelen gebruiken, maar een kruimige soort. Ik heb voor mijn frites bintjes gebruikt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin. …  Lees verder »

Dit is de allerlekkerste dubbele cheeseburger die je ooit zult eten!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

-Chinees/fusion gerecht- Super simpel en heel veelzijdig gerecht (ook populair in Amerika). De frites zijn te combineren met van alles en nog wat. Strooi er bijvoorbeeld ras-el-hanout over in plaats van peper en je waant je in Marokko, doe er gerookte paprikapoeder op en je krijgt weer een heel andere associatie …  Lees verder »

HET IS MAKKELIJK OM ZE KANT EN KLAAR TE KOPEN MAAR EIGENGEMAAKTE SMAKEN VEEL LEKKERDE. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Smul Kroket …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Lekkere zelfgemaakte loempia's …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Deze vegetarische snack van brie-ragout is heerlijk pikant van smaak. Dit recept is voldoende voor ongeveer 24 stuks. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Ik dacht altijd dat kroketten maken heel moeilijk is, maar met deze roux als basis is het een fluitje van een cent. In principe kun je er alles door doen wat je wil, dit is maar een (heel lekkere) suggestie. Je kunt ook 4-formaggi kroketjes (gesraspte kaas, Danish Blue, mozzarella en brie) maken, garnalenkroketjes en/ of venkel, prei, of wat dan ook door de roux roeren en je hebt weer een nieuw type kroket uitgevonden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Tante Jo bakte zelfs nog op haar 80e verjaardag patat voor de visite. Wat was het geheim? Hard diamantvet! Het is bepalend voor de smaak van deze overheerlijke patat. Tante Jo moeten we al enige jaren missen maar haar patat maak ik nog regelmatig. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 eigeel een snufje zout een koffie lepel sterke mosterd (type Dijon) olie (zonnebloemolie) sap van een halve citroen peper …  Lees verder »

Van Gogh staat al ruim 10 jaar bekend om de lekkerste friet van Amersfoort en omstreken. In mei 2012 won Van Gogh met dit recept de landelijke fritestest van het AD. Hierbij het recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijke eigen gemaakte burger met Italiaanse kruiden. Geserveerd op een Italiaanse bol en gebakken gekruide krieltjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top