1. Home
  2. Community
  3. lelie2
  4. Kookboek visrecepten
Kookboek "visrecepten"

En heel goed voor te bereiden gerecht als je gasten hebt. De saus kun je van te voren al bereiden. Even warmen en de kabeljauw erin. Ondertussen kun je een pasta naar keuze bereiden en eventueeel een Italiaans getinte salade erbij maken. Italiaanse-salade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Als liefhebber van de Thaise keuken heb ik hier een stukje gerookte makreel verwerkt tot een salade met een heerlijke Thaise touch. Lekker als hapje bij de borrel maar zal zeker ook niet misstaan op een buffet. Ik heb er cassave kroepoek bij geserveerd maar dit kan ook gewoon op een toastje of op een stukje stokbrood. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Thais

Mosselen met monchou-boter …  Lees verder »

Kabeljauwhaasjes omwikkelt in Serranoham met trostomaatjes uit de oven! Een lekkere, snelle en lichte maaltijd.en het ziet er ook nog eens prachtig uit!  https://chivanne.nl/kabeljauw-in-serranoham/ …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Gepocheerde zalm in een witte-wijn-roomsaus met tomaatjes en spinazie! Heerlijk met bijvoorbeeld pasta.  https://chivanne.nl/zalmmoten-in-spinazieroomsaus/ …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit lekkere visrecept is van Pascale Naessens. Ik heb het recept een heel klein beetje aangepast (hoe dat kun je zien als je op de link klikt). Het is een heerlijk visrecept vonden wij. Wij hebben dit gegeten met een pittig stamppotje spitskool. Maar ook lekker met rijst, aardappelpuree en een salade heb je een lekkere maaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een echt super super lekkere zomerse eenpansgerecht met rijst in de hoofdrol.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Gabakken zalm is op zich al ontzettend lekker maar de miso maakt de zalm net even specialer. Miso is een Japanse smaakmaker. De frisse salade met Misodressing.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Deze visnuggets zijn gewoon heel erg lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Heerlijke visschotel met wortel en mosterdsaus. Je kunt elke vissoort gebruiken, origineel wordt het gemaakt met koolvis maar ik heb tongfilet gebruikt. Zorg dat je neit teveel bouillon gebruikt want dan wordt het te nat. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Heerlijk gerecht met pepertje en knoflook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Mmmm€ heerlijke vis met een zomers tintje die extra lekker smaakt door de saus. Makkelijk te maken, gezond, slank en goed voor te bereiden. Smaakt alsof je het WK voetbal zit te kijken aan de Portugese Algarve. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Dit is echt een heerlijk recept wat bij ons bijzonder goed in de smaak viel, zo goed zelfs dat ik het al meerdere keren gemaakt heb. Ik had mooie stukjes zalm met huid en na het bereiden waren ze mooi roze en super sappig. De groene asperges (zoals in het recept stond) heb ik niet in de lengte door de helft gesneden maar gewoon heel gelaten dat vonden wij lekkerder. Er stond in het recept `asperges 10 minuten` koken maar 5 minuten zijn ruim voldoende hou je van knapperig dan is 3 minuten voldoende. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ik ben fan van zalm bakken in de oven. Het is minder vet en de zalm blijft heerlijk zacht en sappig. Zeker als je `m eerst lekker marineert. Dit is een licht gerecht met heel veel smaak, past perfect in mijn gezonde maand! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Dit heerlijke gerecht kregen we als hapje voorgeschoteld bij een Paasbrunch. Zo verrukkelijk dat ik direct het recept heb gevraagd. In het oorspronkelijke recept worden cantharellen gebruikt. Natuurlijk veel lekkerder maar ook veel duurder. De keuze is aan degene die kookt. Inmiddels heb ik het recept helemaal aangepast. Nog lekkerder! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Het aspergeseizoen is begonnen! Dit waanzinnig lekkere pastarecept met witte asperges en gerookte zalm zet je gegarandeerd binnen een half uur op tafel! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een overheerlijk en snel wokgerecht bestaande uit mie en knapperige groenten. De zalm wordt er apart bij geserveerd dus het gerecht is ook geschikt voor vegetariërs met bijvoorbeeld een lekkere omelet in plaats van de zalm. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Deze heerlijke sappige zalmfilet aten wij vorige week met mijn lekkere spaghetti aglio e olio. Een hele lekkere combinatie. De zalm moet wel even een half uurtje marineren. Daarna wordt de zalm voorzien van het korstje en gaat plm. 15 minuten in de voorverwarmde oven. In die tussentijd maak je de spaghetti. Snel klaar en heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Jammer genoeg pas aan een foto gedacht toen we al begonnen waren met eten. Daarom een tweede foto erbij geplaatst van internet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch
Top