1. Home
  2. Community
  3. lelie2
  4. Kookboek visrecepten
Kookboek "visrecepten"

Een echt super super lekkere zomerse eenpansgerecht met rijst in de hoofdrol.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Gabakken zalm is op zich al ontzettend lekker maar de miso maakt de zalm net even specialer. Miso is een Japanse smaakmaker. De frisse salade met Misodressing.¬† …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Deze visnuggets zijn gewoon heel erg lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Heerlijke visschotel met wortel en mosterdsaus. Je kunt elke vissoort gebruiken, origineel wordt het gemaakt met koolvis maar ik heb tongfilet gebruikt. Zorg dat je neit teveel bouillon gebruikt want dan wordt het te nat. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Heerlijk gerecht met pepertje en knoflook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Mmmm‚€¶ heerlijke vis met een zomers tintje die extra lekker smaakt door de saus. Makkelijk te maken, gezond, slank en goed voor te bereiden. Smaakt alsof je het WK voetbal zit te kijken aan de Portugese Algarve. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Dit is echt een heerlijk recept wat bij ons bijzonder goed in de smaak viel, zo goed zelfs dat ik het al meerdere keren gemaakt heb. Ik had mooie stukjes zalm met huid en na het bereiden waren ze mooi roze en super sappig. De groene asperges (zoals in het recept stond) heb ik niet in de lengte door de helft gesneden maar gewoon heel gelaten dat vonden wij lekkerder. Er stond in het recept `asperges 10 minuten` koken maar 5 minuten zijn ruim voldoende hou je van knapperig dan is 3 minuten voldoende. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ik ben fan van zalm bakken in de oven. Het is minder vet en de zalm blijft heerlijk zacht en sappig. Zeker als je `m eerst lekker marineert. Dit is een licht gerecht met heel veel smaak, past perfect in mijn gezonde maand! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Dit heerlijke gerecht kregen we als hapje voorgeschoteld bij een Paasbrunch. Zo verrukkelijk dat ik direct het recept heb gevraagd. In het oorspronkelijke recept worden cantharellen gebruikt. Natuurlijk veel lekkerder maar ook veel duurder. De keuze is aan degene die kookt. Inmiddels heb ik het recept helemaal aangepast. Nog lekkerder! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Het aspergeseizoen is begonnen! Dit waanzinnig lekkere pastarecept met witte asperges en gerookte zalm zet je gegarandeerd binnen een half uur op tafel! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een overheerlijk en snel wokgerecht bestaande uit mie en knapperige groenten. De zalm wordt er apart bij geserveerd dus het gerecht is ook geschikt voor vegetari√ęrs met bijvoorbeeld een lekkere omelet in plaats van de zalm. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Deze heerlijke sappige zalmfilet aten wij vorige week met mijn lekkere spaghetti aglio e olio. Een hele lekkere combinatie. De zalm moet wel even een half uurtje marineren. Daarna wordt de zalm voorzien van het korstje en gaat plm. 15 minuten in de voorverwarmde oven. In die tussentijd maak je de spaghetti. Snel klaar en heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Jammer genoeg pas aan een foto gedacht toen we al begonnen waren met eten. Daarom een tweede foto erbij geplaatst van internet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

De saus die ik bij de gebakken zalm gemaakt heb is eigenlijk een basissaus. Gebruik je geen dille, dan kun je ook gehakte peterselie, gehakte bieslook of andere verse kruiden in de saus gebruiken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Hoe langer je de zalm laat marineren des te lekkerder smaakt de zalm. Met de marinade gaat de zalm de oven in. Dus dat gaat snel. Dit recept is een combinatie van recepten van internet. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

500 g zalmfilet , ontdooid, in brede repen 4 eetl. olijfolie 2 eetl. citroensap 1 eetl. sojasaus of ketjap manis 1 eetl. honing 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes 150 g taug√© 2 mango`s, geschild, in dunne plakjes 2 eetl. gehakte verse bieslook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

8 plakjes gerookt ontbijtspek 3 el olijfolie 1 sjalot, gesnipperd 150 ml droge witte wijn 300 g kabeljauw in 4 stukken 2 el kappertjes 2 el olijfolie extra vierge …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Weer een meesterlijk stukje vis met een minimum aan ingredi√ęnten en voorbereiding. Pure smaken op het bord en heel snel klaar. Ideaal als je laat thuis bent, niet lang in de keuken wilt staan en toch gezond en slank wilt smullen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Een lekker stukje verse vis bereiden gaat snel en is echt niet zo moeilijk. Het cruciale is de garingstijd. Niet te lang en er even bijblijven om te zorgen dat de vis niet te droog wordt. Afgelopen vrijdag kwam mijn visboer hiermee. Zo simpel en echt walgelijk lekker. Je zet in nog geen 20 minuten een complete Oosterse maaltijd op tafel en is nog slank ook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

In groentebouillon gekookte vis in smakelijke saus. Erna in zalm gerold. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans
Top