Lunch- of voorgerecht … Lees verder »
- 20-30 min.
- Nederlands
Lunch- of voorgerecht … Lees verder »
100 gr groene druiven 100 gr champignons (kleine) 1,25 dl (magere) yoghurt suiker (suikervervanger) … Lees verder »
Anders, Anders, Anders … Lees verder »
Wijn, Anders … Lees verder »
Anders … Lees verder »
Anders, Vruchtensap … Lees verder »
4 ongepaneerde schnitzels; 4 el rode pesto; 8 blaadjes basilicum; 4 plakken rauwe ham; 3 el vloeibaar bakvet; 2 uien in ringen; 1 dl. droge witte wijn; … Lees verder »
4 magere varkenskoteletten; 1 el. olijfolie; 1 ui; 2 teentjes knoflook; 1 el verse fijngehakte rozemarijn; 1 tl geraspte citroenschil;1/4 tl geplette gedroogde chilipepers; 150 ml kippenbouillon; 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400gr.); zout en peper. … Lees verder »
Varkensstoofpotje met chorizo en peper. … Lees verder »
Reepjes varkensvlees in pittige saus. 4 uur marineren! … Lees verder »
Varkensfricandeau in parika-sinaasappelsaus. Dit gerecht moet 6 uur marineren. … Lees verder »
Krokante karbonadereepjes … Lees verder »
Ouderwets lekker De traditionele huzarensalade van in blokjes gesneden aardappel, ham, augurkjes, uitjes en appel, gegarneerd met plakjes ei en augurk-waaiertjes … Lees verder »
Een huzarensalade met corned beef; heerlijk voor de oudejaarsavond … Lees verder »
Lekkere zalmsalade, staat zo op tafel, en is de dag erna zelfs nog lekkerder. bijna iedereen heeft de ingredienten ook standaard in huis. … Lees verder »
Zalmsalade … Lees verder »
Heerlijke zalmsalade...klaar voordat je er erg in hebt... … Lees verder »
Een lekker frisse huzarensalade … Lees verder »
Lekkere, lichte en gezonde salade met tonijn uit blik! … Lees verder »
Het in reepjes gesneden vlees van rund, lam of varken leent zich goed voor roerbakgerechten.. Je kunt het reepjesvlees ook eerst in een lichte bouillon garen en eventueel tot verder gebruik in de diepvries opslaan. Deze salade is er een voor op brood. … Lees verder »