1. Home
  2. Community
  3. kookfreakje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een Indiaase lekkere curry …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indiaas

De ingredienten zijn verrassend, het resultaat is verbluffend. Het vlees, de vruchten en de groenten gaan uitstekend samen en brengen ook de Nederlanders in verrukking. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Surinaams-Javaanse kippesoep …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Knapperig broodje met een hartige kip en groenten vulling. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

Maaltijdsalade …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

600 gr roodbaarsfilet of kabeljauw* 1 teentje knoflook* 100 gr zwarte olijven zonder pit* 4 eetl kappertjes* 2 ansovisfilets* 15 gedroogde tomaten op olie* 4 eetl van die tomatenolie* 30 gr verse dille(of uit de diepvries)* …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Gebakken vis in tomatensaus geleerd tijden de kursus surinaams koken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

Geraspte mierikswortel - 1 meloen - 1/2 borrelglas cognac -1,5 dl mayonaise - 3 sinaasappels - tomatenketchup - 1/2 dl slagroom - 250 gram gekookt kreeftevlees  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Stoemp is een echt vlaams gerecht.Het heeft veel weg van onze stamppot maar is wat smeuiiger.Naast spruitjes,kaas en aardappelen worden in het gerecht ook uien,prei en worteltjes verwerkt.De stoemp kan geruime tijd van tevoren worden bereid.Ze dient dan voor het opdienen opnieuw warm te worden gemaakt en dan smaakt ze nog veel beter …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

- 125 gram witte vis, zonder vel - 1 kleine ui, gesnipperd - 1 teen knoflook, uitgeperst - klein bosje selderijbladeren, fijngehakt - 150 gram tomaten, ontveld en kleingesneden - 1 eetl. citroensap - 1 eetl. versgehakte peterselie - vers gemalen peper en zout - 125 ml. bouillon - 4 groene olijven, fijngesneden …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

B …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Verras uw gasten: …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Chineese mie opgedragen aan de webbezoekers van de shat …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees

Gehaktbal anders …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Een anders dan anders pannekoek …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Kabeljauw op een van de vele belgische wijzen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

30 gram boter, 40 gram bloem, 1 liter kippenbouillon, 1 deciliter half stijfgeklopte slagroom, 2 eierdooiers, 4 eetlepels grove Zaanse mosterd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Regionaal

Geen afspraken maken voor de volgende dag.... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Voor 2 porties, 155 Kcal en 2 gr voedingsvezels per portie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Bij gebakken vis of bij gebakken aardappelen …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands
Top