1. Home
  2. Community
  3. kokin
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heerlijke hartige taart …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Zwitsers

Rosti; gebakken aardappletjes. Elk van de vier taalgebieden in Zwitserland kent zijn eigen specialiteiten. Het Franssprekende deel van Zwitserland is beroemd om zijn kaasgerechten, Fondue of Raclette. In Tessin kun je verukkelijke Polenta eten en in Graubunderland kun je te goed doen aan Bundnervlees en notentaart. In het Duitssprekende deel van Zwitserland tenslotte, zijn de Birchermueslie en de Rosti wel het meest geliefd. Vooral de Bernse Rosti is bijzonder knapperig en lekker; hierbij horen spiegeleieren, in kleine stukjes gesneden vlees of braadworsten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Zwitsers

Groot succes, kleine kunst Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

Romige rosti-omelet met knoflook, ham en kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

~Een snelle ovenschotel is een manier om oud brood te verwerken. Oud brood zuigt het vocht uit de groenten beter op en dat komt de smaak ten goede~ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Zwitsers

Penne Rigate met kaas en nog meer! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

Een verrukkelijk gerecht met heel veel smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

Origineel zwitsers recept van rundvleesreepjes met spekblokjes, zilveruitjes en champignons, gestoofd in rode wijn.Een lekkere variant op het tradionele geschnetzeltes (= vlees in reepjes gesneden). …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Zwitsers

1kg rosbief.(Chateaubriand)2 tomaten.6 sneden raclettekaas.2 eetlepels boter.Peper en zout. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Zwitsers

 …  Lees verder »

Hoewel Geschnetzeltes van oorsprong een gerecht is van kalfsvlees kijkt niemand er in Zwitserland meer vreemd van op wanneer het recept wordt uitgevoerd met varkensvlees, lamsvlees, geblancheerde zwezerik, kalfslever, kipfilet en sommige soorten stevige vis, zoals tong, tarbot, griet, zalm en zalmforel. Geschnetzeltes laat zich heel erg goed bereiden in een wok. Dit gerecht heet in het Franssprekende Zwitserland 'emince de veau' …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

Grieks recept spinazietaart …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

'n Lekker nagerechtje van de bbq. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

1 pak Honig Wraps, 1 pakje Honig Griekse mix dipsaus, 1 dl Griekse yoghurt, ? krop jonge andijvie of frise sla, 300 g lamsvleesreepjes, 1 eetlepel olijfolie, 1 rode ui in dunne partjes, 1 rode paprika in reepjes, 4 takjes koriander …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

1/2l chocoladeijs 1/2l vanilleijs 1 hotelcake 0.5 dl bruine rum 2 eiwitten 6lp bloemsuiker 100g witte chocolade 50g melkchocolade 50g pure chocolade 6lp melk …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Grieks gebak, kan ook als dessert gegeven worden. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks
Top