1. Home
  2. Community
  3. koerinne
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Niet alleen kalfsschenkel, maar ook schenkel van roodwild zorgt voor een variatie op het klassieke Italiaanse recept …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Of neem eens rivierkreeft en meng het doorelkaar …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Buiten het feit dat het gewoon lekkere borrelhapjes zijn,zijn het vooral grappige hapjes in deze tijd van het jaar. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Deze saus smaakt mooi bij gegrilde kip. Als u er wat olie toe aan toe voegt heeft u een heerlijke dressing voor salade. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Lekker over een salade van vers geraspte worteltjes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Verassend lekker en snel recept van Neil Perry uit de Saterday Kitchen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Overheelijke salade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Van "moesje2" …  Lees verder »

'n Frans getinte verrassing …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

250 gr roomboter, zout, peper, 12 stengels bieslook fijngeknipt, 4 takjes citroenthijm, 4 lavendelblaadjes, 1 blaadje huislkookl 2 blaadjes citroenmelisse, 4 blaadjes oost-indische kers. 1 bloem van oost-indische kers, 4 teentjes knoflook geperst, 5 druppels citroensap …  Lees verder »

Lekker pikant, origineel Sri Lankees recept;maak eens iets speciaal met bloemkool …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Heerlijk roomijs met een subtiele citrussmaak door de sereh (citroengras). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

4 stengels sereh 3 dl slagroom 2 dl volle melk 75 gr witte basterdsuiker 2 eetlepels sesamzaad 4 muntblaadjes ijsmachine of ijslaatje  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

4 el groene japanse theebladeren 5 dl melk 6 eierdooiers 125 fr basterdsuiker 5 dl room …  Lees verder »

4 eidooiers, 150 g kristalsuiker, 2 tl shoyu (Japanse sojaus), 150 ml slagroom, 100 ml sterke groene thee, afgekoeld.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Japans

Gevulde en pittige (rode)vissaus met twee vissoorten en garnalen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal
Top