Niet alleen kalfsschenkel, maar ook schenkel van roodwild zorgt voor een variatie op het klassieke Italiaanse recept … Lees verder »
- 60-120 min.
- Belgisch
Niet alleen kalfsschenkel, maar ook schenkel van roodwild zorgt voor een variatie op het klassieke Italiaanse recept … Lees verder »
Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje … Lees verder »
Of neem eens rivierkreeft en meng het doorelkaar … Lees verder »
Pittige chili-kool … Lees verder »
Buiten het feit dat het gewoon lekkere borrelhapjes zijn,zijn het vooral grappige hapjes in deze tijd van het jaar. … Lees verder »
Deze saus smaakt mooi bij gegrilde kip. Als u er wat olie toe aan toe voegt heeft u een heerlijke dressing voor salade. … Lees verder »
Lekker over een salade van vers geraspte worteltjes. … Lees verder »
Verassend lekker en snel recept van Neil Perry uit de Saterday Kitchen. … Lees verder »
Overheelijke salade … Lees verder »
Van "moesje2" … Lees verder »
'n Frans getinte verrassing … Lees verder »
250 gr roomboter, zout, peper, 12 stengels bieslook fijngeknipt, 4 takjes citroenthijm, 4 lavendelblaadjes, 1 blaadje huislkookl 2 blaadjes citroenmelisse, 4 blaadjes oost-indische kers. 1 bloem van oost-indische kers, 4 teentjes knoflook geperst, 5 druppels citroensap … Lees verder »
De combinatie van zalm en courgette is altijd heerlijk … Lees verder »
Lekker pikant, origineel Sri Lankees recept;maak eens iets speciaal met bloemkool … Lees verder »
Echt lekker! Pan op tafel, Turks brood erbij en genieten maar! … Lees verder »
Heerlijk roomijs met een subtiele citrussmaak door de sereh (citroengras). … Lees verder »
4 stengels sereh 3 dl slagroom 2 dl volle melk 75 gr witte basterdsuiker 2 eetlepels sesamzaad 4 muntblaadjes ijsmachine of ijslaatje … Lees verder »
4 el groene japanse theebladeren 5 dl melk 6 eierdooiers 125 fr basterdsuiker 5 dl room … Lees verder »
4 eidooiers, 150 g kristalsuiker, 2 tl shoyu (Japanse sojaus), 150 ml slagroom, 100 ml sterke groene thee, afgekoeld. … Lees verder »
Gevulde en pittige (rode)vissaus met twee vissoorten en garnalen. … Lees verder »