1. Home
  2. Community
  3. kneveltje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Tam konijn in delen,100gr;margarine,1borrelglas cognac,2 gehakte uien,2 preien,1 1/2dl:droge witte wijn,1takje verse thijm,2laurierblaadjes,1/2 l slagroom,50gr:ongezouten cashewnoten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

2 grote zware kippen-8 eetlepels zonnebloemolie- citroensap- 2teentjes knoflook- 3 theelepels sambal- zout en peterselie en een citroen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Karbonades gemarineerd in een Oosterse saus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Zelfgemaakte,pittige gehaktballetjes en stukjes banaan worden om en om aan sateprikkers gestoken en gefrituurd …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

3 lente-uitjes - 300 gram varkenshaas - 25 gram boter - 0.1 liter slagroom - 1 eetlepel abrikozenjam - 2 eetlepels sherry medium - 1 plakje achterham - 1 theelepel sojasaus - zout en peper  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 ei, 4 vleestomaten, 150 gr. diepvries spinazie, 3 el. Parmezaanse kaas, 3 el. paneermeel, 1 teentje knoflook, Ansjovispasta, geraspte kaas. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Varkensvlees met koriander en rode wijn …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Coq au vin is een klassieke stoofschotel uit Frankrijk en word gemaakt van een bresse of maiskip en een heerlijke bourgogne wijn …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

4 halve kipfilets van 75 gram - 2 eetlepels parmezaanse kaas - 5 takjes basilicum - 4 plakjes ham - 1 vleestomaat in 8 plakjes - 1 zakje Maggi Kaas-Basilicum Saus - vershoudfolie of bakpapier - olijfolie  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top