Een krokant korstje om je kip, die lekker mals blijft. … Lees verder »
- 30-60 min.
- Afrikaans
Een krokant korstje om je kip, die lekker mals blijft. … Lees verder »
Een schitterende PAELLA waarvan ik het recept heb van WINING & DINING. (zie de prachtige foto erbij) … Lees verder »
Eenvoudig recept voor een heerlijke Pad Thai. Het geheim van een goede Pad Thai is het koken, (of juist het niet koken) van de noedels. … Lees verder »
Een heerlijk Indiaas curry gerecht … Lees verder »
Kikkerwten, yoghurt en kruiden zijn de basis voor deze geurige curry. … Lees verder »
Schrik niet van de bereidingstijd, de doorlooptijd is wel lang, maar de hoeveelheid werk valt reuze mee.Het leuke van dit recept is dat je onrijpe mangos gebruikt, die zijn altijd wel te koop. Het resultaat is een chutney die zo veel lekkerder is dan de chutney die je in potjes koopt! … Lees verder »
Nu we toch in de Pakistaans/Indiase hoek zitten hier een vegatarisch gerechtje wat je ook als bijgerecht kan opdienen … Lees verder »
Romige bloemkoolcurry met aardappels, sperzieboontjes en cashewnoten … Lees verder »
Ingrediënten voor 6 stuks: - 20 gram verse gist - 10 gram suiker - 500 gram bloem - 10 gram bakpoeder - zout - 150 ml melk - 100 ml yoghurt - 4 eetlepels olie - 4 eetlepels komijnzaad - 1 teentje knoflook, geperst - 1 theelepel gemberpoeder … Lees verder »
Dit recept is uit een boek van Jamie Oliver. Maar ik heb het veranderd naar eigen smaak dus hieronder staat vermeld wat ik gebruikt heb. Het was super lekker! Ik heb de kip in de marinade gezet en ondertussen de rest klaargemaakt omdat ik het gelijk wilde eten. Heb je voldoende tijd zet dan de kip een nacht in de marinade. Het recept van Jamie vermelde 500 ml water. Ik heb het een hele tijd laten inkoken en ik moest op het laatst de saus binden met bloem. Dus ik heb bij dit recept 250 ml water vermeld, dat is ruim voldoende denk ik. De fotos zijn eigen fotos. … Lees verder »
Dit couscousrecept wijkt nogal af van andere recepten, omdat de couscous in plaats van gekookt of gestoomd in dit geval rauw in een heel smakelijke dressing gelegd wordt. Daardoor blijven de korrels steviger en dat vind ik geschikter voor door een salade.` - Jamie Oliver. Dit recept is afkomstig uit het kookboek The Naked Chef is terug van Jamie Oliver. … Lees verder »
- Olijfolie extra vergin - 140 g goede, pittige Italiaanse salami in reepjes - 2 teentjes knoflook gepeld en fijngesneden - 1 theelepel venkelzaad - 1 knol venkel gehalveerd en in dunne plakjes - 2 blikken gepelde tomaten van 400 g - 1 gedroogde Spaanse peper - zeezout en peper uit de molen - 400 g gedroogde spaghetti - 2 handjes oud broodkruim - een takje verse rozemarijn … Lees verder »
Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin. … Lees verder »
Echt een heel bijzonder en lekker SUPER ITALIAANS gerecht van Topkok Mario. Dit gerecht vonden onze vrienden helemaal geweldig en gingen met het recept de deur uit. Leuk dus!!. … Lees verder »
Zonder room, dat is hoe de Italianen spaghetti Carbonara maken. Dit recept is authentiek, lekker en zeer makkelijk! En is bovendien ook nog eens veel gezonder de de roomvariant! … Lees verder »
Gehaktballetjes met soja in een sausje van yoghurt en koriander. … Lees verder »
Mijn chili con carne door de jaren verder ontwikkeld tot deze recept. … Lees verder »
Een romige pasta-salade met o.a. tonijn, ricotta, rucola, olijven en paprika. … Lees verder »
Een heerlijk pasta-gerecht met tonijn en Mediterrane tomatensaus. … Lees verder »
Van de BBC gehaald … Lees verder »