Heerlijk apart soepje. … Lees verder »
- 20-30 min.
- Italiaans
Heerlijk apart soepje. … Lees verder »
Eigen foto Voor en na het afbakken … Lees verder »
Een lekker hartig borrelhapje wat je makkelijk kunt voorbereiden. Je kunt het zelfs invriezen. Als je ze ingerold hebt goed inpakken en invriezen. Laten ontdooien en afbakken. … Lees verder »
Ovenschotel voor als je weinig tijd hebt. … Lees verder »
Een stampot waar je zeker complimentjes voor zal krijgen bij je gezin. En wat natuurlijk ook van belang is dat het absoluut niet te veel werk is, en het een eenpansgrecht is. Dit gerecht heb ik ooit met een vriendin gemaakt en verzonnen ,`het zat ergens achter in mijn kookmappen. Maar deze week hebben we dit weer eens lekker uitgeprobeerd. … Lees verder »
Ouderwets lekker..... … Lees verder »
Heerlijk, romig en zoet van smaak, mijn kinderen willen dit het liefst ieder weekend eten. Voor de broodmachine … Lees verder »
Een heerlijke en makkelijke ovenschotel. Eigen variatie is ook mogelijk. Deze schotel kan ook heel goed eerder klaar worden gemaakt en in de koelkast worden gezet! … Lees verder »
1 cake (kant-en-klaar) 1 l pot kersen zonder pit op sap 2 dl slagroom 1 zakje slagroomversteviger 1 pot chocolademousse (500 g) 1 pak chocoladevlokken (bruin of bruin en wit) … Lees verder »
Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! … Lees verder »
Dit is een echte ouderwetse carnavals lekkernij uit Limburg … Lees verder »
Bij ons is het altijd smullen geblazen als dit gerecht op tafel komt! Makkelijk te bereiden eenpansgerecht, dat ook zonder vlees heerlijk smaakt. … Lees verder »
Een recept voor overheerlijke oliebollen dat al decennia lang een groot succes is binnen en buiten mijn familie. … Lees verder »
Bladerdeeg 1 pakje van 10 Appelschijven Banketbakkersroom … Lees verder »
Een recept voor overheerlijke oliebollen dat al decennia lang een groot succes is binnen en buiten mijn familie. Het is even iets meer werk dan een pak oliebollenmix gebruiken maar zeker de moeite waard! … Lees verder »
Deze Salade Schotel Wordt Bij ons traditie getrouw ieder kerst en oude jaars avond gemaakt en op speciale feestelijke gelegenheden. Deze salade schotel is echt de moeite waard en is echt een topper.En dit recept heb ik van mijn vader die helaas er niet meer is die heeft vroeger in de horeca gewerkt en daar maakte hij altijd deze salade.Vooral in deze dure tijden. maar als je de top produckten wilt gebruiken voor diegene die dan ook een top salaris hebbben mag ook de dure ingredienten gebruiken maar of daar de salade dan lekkerder van wordt denk t niet want de kruiden moet t doen bij deze salade. … Lees verder »
500 g witte basterdsuiker + 175 ml slagroom + 50 g boter + 1 stick espresso (doosje 25 sticks) … Lees verder »
Ovenpasta met gerookte zalm … Lees verder »
Een zoetig en een tikje pittige ovenschotel. … Lees verder »
Een leuk borrelhapje gemaakt van kaaskantjes van Smelik. Snel gemaakt en de kaascreme kan goed worden voorbereid. … Lees verder »