1. Home
  2. Community
  3. keukenorkest
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Met vijgenbrood en dressing van Oloroso sherry Een recept van Da Vinci, chef-kok Margo Reuten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een recept van Margo Reuten van Da Vinci. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een mooi hartig voorgerechtje van quenelles gemaakt van mousse met achterham en een verfijnde Ardennerham. Recept van Margo Reuten (Da Vinci).  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Pasta (bij voorkeur zwarte, estetisch mooi effect), kastanjechampignons, 2 kalfstournedos, 1/2 truffel, pezo. voor de saus: 150 ml. slagroom, 6 el. Madeira, 4 el. truffelnat, pezo. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een streling voor het oog en de smaakpupillen; culinair gerecht van chef kok Patrick Van Herck, van het Antwerpse toprestaurant "Huis De Colvenier" …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Het restaurant betrekt zowel zwezerik als azijn uit Brabant. De volgorde van het opeten is anders dan die van de bereiding. Aan tafel eerst de gemarineerde zwezerik, dan de gebakken en als laatste de gerookte. Een witte wijn zoals een Mercurey uit de Bourgogne is de aangewezen drank.Bron: Kookkunst in Nederland (1987)Recept: De Bokkedoorns - Overveen …  Lees verder »

In een korstje van broodkruim en sjalot met gekonfijt witlof...culinaire hoogvlieger, dit recept van Geert Van Hecke, de chef van ***restaurant De Karmeliet te Brugge. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een werkelijk verrukkelijk voorgerecht. Dit moet je echt maken!! Een recept van topkok Ilonca van der Werf van restaurant De Abdij van Dockum. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Huitres en cressonnette; een recept van Jean-Pierre Vigato. Restaurant Apicius, Paris. Eventueel ook leuk als amuse in geminimaliseerde porties. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

RODE TONIJNTARTAAR MET RUCOLASLAATJE , ROZEMARIJN/ZEEWATERGARNAALSPIESJE EN ANSJOVISMAYONAISE. Recept van restaurant Cucinamarangon te Turnhout. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Rijst met een saus van mascarpone, mozzarella, en truffelcreme …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

8 sneetjes stokbrood, truffelolie, 50 g mascarpone, 50 g geschaafde parmeggiano reggiano, 1 truffel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans
Top