1. Home
  2. Community
  3. keukenlab
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

En natuurlijk verse roomkaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Zachtromige spinaziesoep, vooral geschikt voor een heerlijk dineetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

320 gram tonijn 24 stuks asperges 1 stuk pomodori tomaat 1 blad Lollo Bianco 1 blad Lollo Rosso 2 eetlepels forellen eitjes 2? dl olijfolie 1 theelepel honing ? dl walnotenolie olie peper en zout verse kervelblaadjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Weer eens iets anders! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

*2 grote blikken roze zalm * ca 4 grote gekookte aardappelen * ca 5 eetlepels mayolijn * ca 5 augurken * 1 ui * sla voor garnering …  Lees verder »

400 gr tilapiafilet - 1 mango - 3 bosuitjes - 4 eetl citroensap - 1 rode peper - 1 zakje amandelschaafsel - 1 ei - 1 eetl sojasaus - 3 eetl olie - witte peper uit de molen - zout …  Lees verder »

Aangepast uit "Il grande Ricettario" van G. Marchesi …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een heerlijk simpel pastagerecht dat met extra verse ingredienten super smaakt. Ik heb dit enkele jaren voor het eerst geproefd bij vrienden in Padova, en na wat experimenteren is dit mijn versie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Voor bij de gravlax …  Lees verder »

1 blikje rode zalm 100 g gerookte zalmsnippers 1 bakje mierikswortelroomkaas bieslook 1 kropje rode sla 1 zakje kervel 1 bakje honing-mosterddressing (AH)  …  Lees verder »

Zweedse Zalm. Let op dat je dit 3 dagen voor serveren moet bereiden. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Scandinavisch

Nodig voor de gravlax: 2 eetlepels grof zeezout - theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd - 2-3 eetlepels suiker - ? theelepel pimentbessen, gekneusd - 2 stukken zalmfilet met vel (2 tegenover elkaar liggende stukken), samen ca. 1 kg - 1 bos verse dille, takjes 1 keer doorgesneden - geroosterd witbrood …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Scandinavisch

3 pond verse zalm, in de rug doorgesneden, schoongemaakt en van schubben ontdaan, 1 grote bos dille, 4 eetlepels ruw zout, of als u dat niet heeft gewoon keukenzout, 60 gram suiker, 2 eetlepels gestampte peperkorrels ( witte of zwarte ) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Scandinavisch

Een wat in onze ogen vreemde combinatie maar in Australie een nationaal gerecht. …  Lees verder »

De meest simpele soep. …  Lees verder »

Een romige,machtige soep. …  Lees verder »

24 oesters in roomboter gebakken! …  Lees verder »

Oesterrecept uit de Amerikaanse(Cajun)keuken, voor 24 stuks …  Lees verder »

Top