1. Home
  2. Community
  3. kerststal
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een heerlijk hapje voor bij de borrel.Iets anders dan dat wij gewoonlijk serveren aan onze gasten. Ik geef het recept op voor 4 personen, maar wilt u meer maken, verdubbel de ingredienten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Deze kerststol bakte mijn vader, dat was traditie bij ons thuis, 2 dagen voor de kerst. Dit recept heb ik altijd bewaard. Omdat ik dol ben op tradities. Ook ik heb dat steeds gedaan. Dus dit recept is van eigen makelei. Het is ook een familierecept. Maar wil ik toch met u delen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

EEN APARTE OUDJAARHAPJE …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

* 2 a 3 stevige appels * eidooiers * suiker * 2? dl melk * snufje zetmeel * bladerdeeg * kaneel * 2 zakje vanillesuiker * kaneelijs …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Fruitmix 1 zak a 300 gr. witte broodmix 1 pak yoghurt 1/4 ltr. boter 50 gr. amandelspijs 300 gr. oranjebloesemwater 1 el. bloem 2 el. ei 1 …  Lees verder »

Voor circa 10 stuks 50 gr roomboter 50 gr boter 80 gr fijne tafelsuiker 1 zakje vanillesuiker 3 eieren 250 gr bloem 2 eetlepels koekkruiden zout 2 1/2 dl karnemelk circa 25 gr boter poedersuiker …  Lees verder »

Lekker voor ontbijt of bij de koffie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Goedkoop en snel

Bron: AldiDente Duitsland …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Kerstboompjes lekker met de kerst op tafel! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

Voor ongeveer 40 koekjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

"Tarte au chocolat glacee" …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Weer eens wat anders met wild. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Dit is het beroemde kerstbrood. Het rijst langzaam door de grote hoeveelheid vruchten, maar het is zeker de moeite waard, dit te maken. Bovendien blijft het langer vers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

1 jong konijn (ongeveer 1, 7 kg) - peper van de molen - zout - 4 teentjes knoflook - 20 blaadjes salie - takje rozemarijn - 6 eetlepels olijfolie - 70 cl kippenbouillon …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch
Top