Lekker … Lees verder »
- 0-10 min.
- Nederlands
Lekker … Lees verder »
Dit recept, gekregen van mijn vriend en kollega Luc, is ideaal om basisbiscuits van te maken om te versieren of in allerlei vormpjes te gieten. Het resultaat is een stevige, sponzige smakelijke biscuit die zich gemakkelijk laat versnijden, ideaal om deze mooie kindertaarten van te maken. … Lees verder »
"Rabanadas" is een gerecht dat in Portugal op kerstavond en op oudejaarsavond wordt gegeten. … Lees verder »
"Panquecas de abobora" … Lees verder »
"Flan de manzana" … Lees verder »
Maizenakoek is een van de vele Surinaamse lekkernijen, die door creativiteit van de Surinaamse huisvrouw is ontwikkeld; in Suriname gebruikt men deze koek als lekkernij tussendoor. Door deze koek in een plastic bakje of een gesloten doos te bewaren, kan het vrij lang worden bewaard. … Lees verder »
Lekker en ziet leuk uit met dat rode kleurtje probeer ze eens … Lees verder »
Dit is heel leuk en makkelijk om te maken … Lees verder »
6 passievruchten 2 eetlepels abrikozenjam klein scheutje balsamico azijn 2,5 dl slagroom met suiker 1 bakje Hertog Aardbeienijs 1 bakje Hertog Drie chocolades ijs 1 bakje Hertog Peche Melba … Lees verder »
4 plakjes 4 plakjes bacon 1/2 eetlepel 1/2 eetlepel boter 8 8 kwarteleitjes 8 plakjes baguette (dun stokbrood) 4 plakjes jonge kaas kleine takjes kervel Calve ketchup … Lees verder »
1 eierdooier 2 theelepels oploskoffie 1 eetlepel room 1 glaasje cognac 1/2 glaasje maraskijn 1 theelepel slagroom, met suiker stijfgeklopt mespuntje gemalen koffie 3 ijsblokjes … Lees verder »
* 8 dunne varkensschnitzels * 50 gr.Chevre Doux *8 dunne plakjes ham * 1 pot bonduelle Haricots Verts *zout*peper*60 gr. boter of marg.*1 pot Cuisine Cas Spijkers Sauce Casserolle. … Lees verder »
Met kerrieflensjes. Brunchgerecht voor pasen. … Lees verder »
Gerecht voor de paasbrunch. p.p. 1480kJ/350 kcal. … Lees verder »
Voor de keukenPrins Carnaval … Lees verder »
"Brochetes de pimientos a la parrilla" … Lees verder »
500 gr bitterkoekjes, 1/2 glas cognac, 200 gr fondant chocolade (50% of meer), 150 gr zachte boter, 125 gr suiker, 1 ei, 1 eetlepel melk … Lees verder »
6 eieren, 1 kilo gehakt, paneermeel, 1 eiwit … Lees verder »
200 gr meel, 20 cl verse room, 100 gr boter, 75 gr geraspte kaas, 2 plakjes ham, 3 eieren, 3 tomaten, zout en peper … Lees verder »
250 gr bloem, snuifje zout, 15 gr gist, 1/4 l melk, 1 ei (dit is voor een beslag voor 20 stuks beignets.), 5 appelen, citroensap, een weinig kaneel. … Lees verder »