1. Home
  2. Community
  3. kerst_pasen_pinkster
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker bonbons voor bij de koffie of thee of voor tussendoor. Met chocolade en verse aardbeien. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Lekker bonbons voor bij de koffie of thee of voor tussendoor. Met notennoga en fijngehakte pistachenoten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Lekker bonbons voor bij de koffie of thee of voor tussendoor. Met geconfijte sinaasappelschil en sinaasappellikeur. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

150 gram boter - 150 gram lichtbruine basterdsuiker - 3 eieren - 150 gram zelfrijzend bakmeel - 1 eetlepel koekkruiden - 100 gram amandelen - 150 gram rozijnen - enkele druppels amandelessence - boter om in te vetten - bloem om te bestuiven - 300 gram marsepein - eiwit - chocoladeblaadjes  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Cranberrytaart …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ingredienten (6 stuks) - 6 middelgrote, geboorde moesappels - wat water - 6 eetlepels vulling - mengsel van: krenten, appel, rozijnen, sukade en suiker Creme au beurre: - 90 gram boter - 180 gram gezeefde poedersuiker - de geraspte schil van 1 citroen - het sap van 1 citroen Voor de Garnering - 180 gram kokos snippertjes - hulst takjes (snoep) - eventueel kaarsjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

150 gr. boter150 gr. suiker1 theel. vanille-essence3 eieren200 gr. zelfrijzend bakmeel2 theel. bakpoeder2 1/2 dl. karnemelk1 borrelglaasje rum 100 gr. melkchocolade met hazelnoten100 gr. rozijnen2 eetl. gekonfijte sinaasappel schilletjes2 eetl. gesnipperde gekonfijte gember (bakgember)poedersuiker om te bestrooien …  Lees verder »

Dikkoek is een gemakkelijk gerecht om zelf te maken,omdat de verhoudingen van de ingredienten er niet zo erg op aan komt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Regionaal

500 gr cranberries, 125 gr suiker, 2 theelepels geraspte sinaasappelschil, 3 eetlepels sinaasappelsap, 1/2 dl rode port  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Dit recept heb ik gekregen van Anneke, die het heeft van haar opa. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een recept voor 12 zachte broodjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Zet 6 dl sterke koffie met 2 stukjes steranijs, 1 kaneelstokje en 1 theelepel cacaopoeder (leg bij filterkoffie de kruiden tussen de koffie in het filter). Laat de koffie afkoelen en breng met /- 20 gr suiker op smaak. Vul 4 lange glazen voor een groot deel met geschaafd ijs, schenk daar de afgekoelde koffie over en steek er een kaneelstokje in. …  Lees verder »

1/2 rode kool, geraspt 15 ml rode gelei, 15 ml abrikozenjam, 30 ml verse citroensap …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Scandinavisch

Die hoort er alleen al vanwege de kleur bij. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Bijgerecht, tussegerecht of toetje …  Lees verder »

Zo bereiden wij altjd onze Kerst Kalkoen. Maar met deze methode kan je elke vogel lekker sappig bereiden, of het nu een kalkoen, kwartel, grillkip, parelhoen of gans is. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Ijskoud Feest Dessert …  Lees verder »

Fruitig koud feestdessert …  Lees verder »

250 gr cranberriesaus uit een pot 1 tl geraspte sinaasappelschil 60 ml sinaasappelsap 1 tl gemberpoeder 1/2 tl koenjit 1/4 tl piment …  Lees verder »

Top