1. Home
  2. Community
  3. katevdb
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een heerlijk vis-ovenschotel geinspireerd op een recept van Willeke. Mijn dank hiervoor. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Zelfgemaakte verse ravioli, gevuld met mozzarella, parmezaanse kaas, gedroogde tomaat en basilicum. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een heerlijke Italiaanse ovenschotel met kalfsvlees, mozarella, parmenzaanse kaas en een tomatensaus. Veel werk?? Neem kant en klaar gepaneerde snitzels en een pot Italiaanse tomatensaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een lekker stukje kalfsvlees (kan ook met kalfskoteletjes) met een tomaten kaassaus en groenten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

2 kalfskoteletten, elk ca. 175 gram; 400 gram kastanjechampignons, schoongemaakt, in plakjes gesneden; 1 teentje knoflook, ragfijn gehakt; 1 sjalot of kleine ui, gesnipperd; 50 gram boter; 2 eetl. olijfolie; zout; witte peper uit de molen; 3 eetl. (kalfs)vleesfond, uit potje; 1.25 dl (kook)room; 1 eetl. fijngehakte peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

75 gr. ontpitte zwarte olijven 3 ansjovisfilets 1 teentje knoflook 2 eetl. gehakte basilicum versgemalen peper 2-3 eetl. olijfolie 4 dunne ongepaneerde kalfsschnitzels 2 eetl. pijnboompitten 1 eetl. kappertjes 200 gr. tagliatelle 25 gr. boter 1 dl. bouillon 1 dl. slagroom …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

In een woord zalig. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Heerlijk met een spinazievulling en walnotensaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een echte aanrader!!! Met gedroogde paddestoelen maakt u een van de lekkerste risotto's. …  Lees verder »

2 eetl. olijfolie 1 ui, fijngehakt 250 g risottorijst ca. 8 dl kokende krachtige groentebouillon 400 g gemengde paddestoelen (champignons, oesterzwammen, shii-take e.d.) zout, peper 20 g boter 1 eetl. citroensap 150 ml koksroom 5-6 eetl. vers geraspte Parmezaanse kaas 2-3 eetl. peterselie of basilicum, fijngesneden 75 g gemengde noten, grof gehakt  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 courgette 1 rode paprika 8 groene asperges 8 kleine, in de schil gekookte aardappels (vastkokers) olijfolie 1 eetl. Provencaalse kruiden grof zeezout voor de saus: 3 tenen knoflook 250 ml mayonaise 250 ml zure room 4 eetl. fijngeknipte peterselie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

250 gram schelpjespasta, zout, peper, 2-3 kipfilets, citroensap, 25 gram boter, 1 el honing, 1 blikje maiskorrels, 1/2 rode paprika, 2 el mayonaise, 3 el yoghurt, 1 el zonnebloemolie, 1 el mosterd, wat peterselie.  …  Lees verder »

Top