Een heerlijke Wienerschnitzel van kalfsvlees, zoals deze van origine bedoeld is. … Lees verder »
- 10-20 min.
- Oostenrijks

Een heerlijke Wienerschnitzel van kalfsvlees, zoals deze van origine bedoeld is. … Lees verder »
2 pakjes kalfsstoofvlees, 1 klontje boter, 1 ui in blokjes gesneden, 1 teentje knoflook gehakt, 2 theelepels tomatenpuree, 1 blaadje laurier, 2 dl witte wijn, 2 dl water, zout en peper, 2 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels gegrilde olijven, 1 eetlepel kappertjes, eerst afspoelen met koud water, 2 eetlepels gemarineerde, gedroogde pomodori tomaten grof gesneden, pakje Provençaalse kruiden vers … Lees verder »
4 kalfsentrecotes, 2 eetlepels olijfolie, 800 gram krieltjes, 4 eieren (medium gekookt), 2 bosjes groene asperges, 2 eetlepels olijfolie, Sap ½ limoen, 15 gram platte, peterselie, grof gesneden, Peper en zout … Lees verder »
4 kalfsriblappen, 2 eetl olijfolie, 4 sjalotjes (in de lengte gesneden), Blaadje laurier, Takje tijm, 1 eetl tomatenpuree, 2 dl witte wijn, 2 dl kalfsfond, 2 eetl. gehakte dragon, Zout, peper, 1 kg kruimige aardappels, 3 bosjes raapstelen, 50 gram boter, 2 eetl cr�me fra�che … Lees verder »
4 kalfsrib-eye van ca. 150 gram, 500 gram peultjes, boter, zout en versgemalen peper, tarwebloem, suiker … Lees verder »
Eenvoudig Italiaans recept voor een snelle bereiding van kalfsentrecote met mooie basis smaken. … Lees verder »
In dit stoofpotje wordt kalfsvlees gebruikt je kun dit ook door kalkoen- of kipfilet vervangen. Stooftijd is dan 30 minuten. … Lees verder »
Kalfsvlees uit de tajine … Lees verder »
Kijk voor meer info over kalfsvlees op http://www.kalfsvlees.nl … Lees verder »
4 kalfsschnitzels, 1 eetlepel olijfolie, 1 bakje tagliatelle wit, 6 pomodori tomaten, ontveld in kokend water, 1 scheutje olijfolie, 2 sjalotten, 4 theelepels tomatenpuree, 1 dl witte wijn, 1 theelepel suiker, 1 theelepel balsamico azijn, zout, Peper, 1 bakje verse basilicum, 1 eetlepel kappertjes, 1 hard gekookt ei, 4 eetlepels gehakte zwarte olijven … Lees verder »
4 st kalfslappen, 2 eetl olijfolie, 1 zoete ui in de lengte gesneden, 2 teentjes knoflook gehakt, 400 gr pompoen zonder schil in blokjes, 2 dl witte wijn, 1 dl water, 3 dl kalfsfond, voor de Polenta: 100 gram polenta, 4 dl kippenbouillon, 2 ei dooiers, Zout, peper, Olijfolie, voor de gember ricotta: 150 gram ricotta, 30 gram verse gember gehakt, 2 eetl gembersiroop … Lees verder »
Dit is een Italiaans recept met typisch Italiaanse ingredienten … Lees verder »
Gegrilde kalfsribeye met ratatouille van geroosterde drie kleuren paprikas. … Lees verder »
Gegrilde kalfsentrecote met auberginekaviaar en bulgur met mint, feta en rode pepertjes … Lees verder »
Gebakken kalfsoester met half roergebakken spinazie, gedroogde tomaatjes en Parmesan. … Lees verder »
Gestoofde kalfslappen met in de oven geroosterde groenten en selderijpiepers. … Lees verder »
Kalfspoulet uit de oven met olijven, rozemarijn en pomodori met knoflook/salie croutons. … Lees verder »
Kalfsriblappen met gesmoorde prei en bospeentjes … Lees verder »
Gebraden kalfssaucijsjes in Japanse saus met rode pepertjes, citroengras, koriander en gember met pikante glasnoedels … Lees verder »
Met parmesan gepaneerde kalfsschnitzels op een salade van paksoy met knoflookcroutons … Lees verder »