Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. kaassie
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit is het beroemde kerstbrood. Het rijst langzaam door de grote hoeveelheid vruchten, maar het is zeker de moeite waard, dit te maken. Bovendien blijft het langer vers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Creme fraiche (300 gram) Melk, volle (120 ml.) Vanille-essence (2 tl.) Eierdooier (4 st.) Fructose (50 gram)  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Super fondue …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een variatie op quiche, snel klaar …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Als je nou eens bloemkool eet, en je houdt bloemkool over, bewaar dat dan tot de volgende dag en kook er deze ontzettend lekkere bloemkool-kaassoep met kerriesmaak! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

1 Knolselderij * 400 gr. Kaas, Parmezaanse * 2,5 dl. Creme fraiche * 1 Citroen * 4 Eierdooiers * Olijfolie * Nootmuskaat * Peper * Zout  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Als voorgerecht of lekkere salade …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een heerlijke combinatie van zoet en zout …  Lees verder »

Rijpe peren; gorgonzola en boter …  Lees verder »

300 gr. kalkoenfilet, zout, versgemalen peper,1 theelepel oregano, boter of margarine, 1 tomaat, 50 gr. roquefort, 125 gr. zure room, 2 eetl. mayonaise, 1 zakje waterkers (75gr) …  Lees verder »

Champignons met gorgonzolasaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

6 takjes peterselie / 4 dl droge witte wijn / 2 el ma?zena / 350 g. jong belegen boerenkaas / 150 g. Boursin met kruiden / 10 sprietjes bieslook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Enorm lekker brunchgerecht. Ook goed als voorafje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Kernhem smaakt zo buitenlands dat zelfs wij nederlanders- kaaskenners bij uitstek- ons zouden kunnen vergissen. Ook deze kaas krijgt zijn karakteristieke vleugje "buitenland" De pittege Kernhem smaakt heerlijk in een kabeljauw ovenschotel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

500 gr gemengde paddestoelen 2 dl wildfond 1 dl port 10 cl slagroom peper en zout 2 el olijfolie 4 gesnipperde sjalotten 2 el grof gehakte rozemarijn 300 gr brede tagliatelle geraspte parmenzaanse kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top