1. Home
  2. Community
  3. julikske
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Jij kan kant en klare kruiden en specerijen uit een potje kopen, maar jij kan ook jou eigen mengsel samenstellen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans

Een heerlijk en verantwoordt toetje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Gemakkelijk te maken en voordelig …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Kippebouten uit de oven met citroen, sinasappel, knoflook, roosmarijn en wittewijn …  Lees verder »

Ja dit wordt smullen.... En je hoeft er bijna niks voor te doen, de oven doet het voor je! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Een kiptajine om van te smullen.......gemakkelijk te maken en ook weer met die typisch Marokkaanse combinatie van hartig met zoet......  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Deze gekarameliseerde pompoen smelt op de tong en smaakt zalig bij gevogelte en vleesgerechten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Vegetarische stoofpot met pompoen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Leuk om samen met de kinderen te maken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Dit is een van de vele pannenkoeken die op mijn pagina te bekijken zijn. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Perske hoender …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans

Brood met een bananensmaak …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Mijn kinderen zijn dol op chocolade, dus af en toe verwen ik ze hiermee. Redelijk snel klaar en overheerlijk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Zomers gerecht (brunch) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

500 g champignons, 2 teentjes knoflook, 2 groene Spaanse pepers, 1 eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries), 1 eetlepel currypasta of 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1 ui, 150 ml kokosmelk, zout, 25 g boter of 1 eetlepel olijfolie of zonnebloemolie, laurierblaadjes voor de garnering. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top