1. Home
  2. Community
  3. jthvdv
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker pittig gekruide Indonesische varkensfricandeau. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

Makkelijk klaar te maken, net even anders, geschikt voor feestje, picknick, koud buffet op zonnige dag! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

8 eieren 1 blokje kippenbouillon 1 blikje kokosmelk boter bloem kerriepoeder zout, peper 50 gr. cashewnoten gehakte verse koriander …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Maaltijdsalade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

500 gram kippenborstfilets - 2 eetlepels ketjap manis - 250 gram asperges - 1 middelgrote wortel - 100 gram peultjes - 100 gram tauge - 100 gram peultjeskiemen - 160 gram fijn gescheurde kool - 2 groene uien - 2 eetlepels geroosterde amandelschilfers - 1 eetlepel geroosterde witte sesamzaadjes - Voor de dressing : 2 eetlepels lichte sojasaus - 2 eetlepels rijstazijn - 1/2 theelepel geraspte gember - 1/4 theelepel wasabi …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

Lekker gegrillde fricandeau, het vlees moet wel eerst 4 uur marineren. …  Lees verder »

Lekker pittig …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Roerbak witlof met ham en kruidenkaassaus. Hiermee krijg je zelfs de meest fervente witlofhater aan de witlof. Om je vingers bij af te likken en nog lekker snel ook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een heerlijk mals stukje vlees, wij vinden de Ierse Rib Eye het lekkerst, maar een gewoon stukje biefstuk kan ook. …  Lees verder »

Een heerlijke recept van Sambal-Badjak. Volgens mijn man de lekkertste die ik ooit heb gemaakt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Iets zoet brood met tropische smaken, geschikt voor toast, maar ook met roomkaas of pindakaas als beleg …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

De lekkerste witlof die ik ooit heb gegeten! Een tikkie aangepast. …  Lees verder »

Lekker voor bij de soep. zestien stuks …  Lees verder »

Een "Ooooh ! Je weet niet wat je proeft" dessert …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Thaise kippensoep met zoet-zure smaak, verzacht door cocosmelk. Deze soep bestel ik elke keer weer bij De Jaren in Amsterdam. Het recept kreeg ik bij Lai Thai, restaurant & toko, in Den Bosch, en het is heerlijk ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

* 2 tl sichuanpeperkorrels * 8 steranijs of 4 tl anijspoeder(toko) * 1/2 tl kruidnagel * 1 el kaneelpoeder * 1 el venkelzaad …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Chinees

Voor 1 peperkoek van ongeveer 1 kg …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch
Top