Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. joske70
  4. Kookboek bijzondere gelegenheid
Kookboek "bijzondere gelegenheid"

Iedereen kan de perfecte rosbief bakken. Volg de drie stappen en dan kan er niks mis gaan. Het begint op het fornuis, daarna is de oven aan de beurt en tenslotte las je een rustpauze in.Jeroen Meus serveert het vlees met een lauw-warme salade. 't Is een mix van geroosterde bieten en aardappelen met een koude salade van waterkers, noten en blauwe kaas. Dit klinkt misschien een beetje ongewoon, maar ik kan iedereen aanraden om het te proberen. Zo kook je hedendaags, maar alle smaken zijn en blijven herkenbaar. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees
Top