Het is een super lekker dipsausje, wij hebben het gegeten bij gebakken aardappels, mmm... Bij de serveertips staan een paar dippers die er ook lekker bij zijn. … Lees verder »
- 0-10 min.
- Grieks
Het is een super lekker dipsausje, wij hebben het gegeten bij gebakken aardappels, mmm... Bij de serveertips staan een paar dippers die er ook lekker bij zijn. … Lees verder »
Een ijstaart van italiaanse merengue, slagroom en vruchtenpuree. … Lees verder »
Dur Mou betekent letterlijk, hard zacht, en dat is deze taart ook. Hard van buiten en zacht van binnen. De basis bestaat uit mousse au chocolat. … Lees verder »
Een heerlijke luchtige pudding, die wel even tijd kost om te maken, maar het resultaat is er dan ook naar. … Lees verder »
Ingredienten voor + 16 kroketten: 5,5 dl garnaalbisque- 2 dl volle melk - 16 gr gelatinebladen - 130 gr gezeefde bloem- 75 gr boter- 500gr grijze gepelde garnalen- 5cl cognac - peper en zout- eiwit - paneermeel. … Lees verder »
Een verrukkelijke chocoladetaart met hazelnoten en koekkruimels uit Turijn, die zonder oven wordt bereid. … Lees verder »
Voorgerechtje uit Toscane … Lees verder »
400 gram zelfrijzend bakmeel of 400 gram bloem en 1 1/2 theelepel bakpoeder, 150/175 gram basterdsuiker, 300 gram boter, 1 ei, losgeklopt, ca. 75 gram amandelsnippers, 40 gram kristal- of kandijsuiker. … Lees verder »
Oudhollandsrecept. … Lees verder »
Dit is geen eigen recept, het is een authentiek recept uit Nigeria. Ik heb het geleerd van Griekse vrienden van ons die tientallen jaren in Nigeria hebben gewoond en zij hebben het geleerd van hun Nigeriaanse kok. Dit recept is een komplete maaltijd. … Lees verder »
Een gerecht uit Kenia, dat erg goed past bij de Nigeriaanse currykip maaltijd. Gekregen van een vriendin die daar jaren gewoond heeft. … Lees verder »
Dit gerecht is in Nederland inmiddels zo bekend dat het eigenlijk geen omschrijving behoeft. Een ding is zeker: kant-en-klaar kan hier niet tegen op! … Lees verder »
1 portie deeg voor focaccia 50 gr maismeel 200 gr zongedroogde tomaten op olie, kleingesneden 2 el olijfolie (uit de pot met tomaten) … Lees verder »
2 Blikjes gepelde tomaten. 2 Paprika's. 1 Pond gehakt. knoflookpoeder. ketjap manis. Tabasko. Rijst. 1 Ei. Paneermeel. … Lees verder »
Rundvleesragout met yoghurt … Lees verder »
Het klassieke croissant-recept … Lees verder »
Deze quiche moet je zeker eens proberen! Lekker als lunch maar ook als extra op een verjaardag of bij een buffet! … Lees verder »
Weer een eenvoudig maar heerlijk recept van tv-kok Piet Huysentruyt uit "Lekker Thuis" … Lees verder »
Dit heerlijke en snelle recept moet u daags voordien klaarmaken. Als u de hoeveelheden vermindert, bekomt u met een kleine zalmfilet of een halve zalmfilet voldoende voor 4 tot 6 personen. … Lees verder »
Baknamiddag met de kindjes ? Bananencake lukt altijd ! … Lees verder »