1. Home
  2. Community
  3. jodemi
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zalige, verrassend gekruide stamppot met witte kool. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Snelle"SNERT"?Ja dat kan als je een uur snel genoeg vindt,om snert te maken van de kwaliteit zoals oma dat ook had.Je hoeft geen uren in de keuken te staan. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Gewoon koken …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Deze falafel aten we in Jenin, bij Al Umbashi, een van de beste falafelplekken in town. Knapperig vanbuiten, smeu├»g en kruidig vanbinnen. Geserveerd met zijdezachte hummus, pittige tahinasaus, frisse salades en zoutzure pepers en komkommers. Erbij versgebakken kmaj, ofwel pitabroodjes. Super-fastfood!` - Nadia Zerouali & Merijn Tol …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

Dit is werkelijk een fantastisch recept !!Ook een mooi geschenk voor je Valentijn.Maak dan wat meer en doe het in een mooi flesje. Mijn beroep was jarenlang schoonheidsspecialist . En graag experimenteer ik nog graag met creme en vanalles wat met mijn vak te maken heeft.Maar ik weet niet meer waar ik het recept vandaan heb. …  Lees verder »

. Dit recept heb ik al heel lang, af en toe komt het weer tevoorschijn, het blijft lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ik heb nooit van witlof gehouden, vanavond heb ik er mijn vingers bijna bij opgegeten, het is heerlij op deze manier.... …  Lees verder »

Heerlijke, eenvoudig en super snel te maken cake. heerlijk luchtig. MAAR ECHT WEL... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Zonder sambal (kinderen) ook lekker! Ondanks het ontbreken van kruiden krijgt het toch een oosters tintje vanwege de ketjap.Het recept heb ik 15 jaar geleden gekregen van een indisch vriendinnetje van mijn man. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

400 gram schouderkarbonade zonder bot, 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 kleine rode peper, 2 vleestomaten, 120 gram Chorizo aan een stukje, 1 eetlepel bloem, 1 pot vleesfont (rund), 2 theelepel Chilipoeder, 1 theelepel komijn, 1 theelepel oregano, maizena, 300 gram aardappels (vastkokend), laurierblad en bladselderij. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Moderne en een ongewone erwtensoep …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Spruitjes eens totaal anders. Recept stond zaterdag in Trouw. Ik heb het meteen uitgeprobeerd en het was heel erg lekker. Zo lekker dat ik het met jullie wil delen. …  Lees verder »

Heerlijk verrassende taart …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Zwitsers

* 1 knolselderij, geschild, in blokjes * 50 g boter * 1 el creme fraiche * zout, peper * 6 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid * 3-4 el droog broodkruim of paneermeel * 3-4 appels met schil, in partjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit bijgerecht van maismeel wordt in Noord Italie vaak bij de maaltijd gegeten als vervanging van brood. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Balletjes van kleefrijst met bonenvulling. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

125 ml melk 50 ml zonnebloemolie snufje zout 250 g tapiocameel 2 eieren 150 g Parmezaanse kaas, geraspt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Braziliaans
Top