1. Home
  2. Community
  3. jhcv
  4. Kookboek Italiaans
Kookboek "Italiaans"

Tonato-saus 1 blikje tonijn 5 el mayonaise 2 el kappertjes 3 ansjovisfilets uit blik 2 el olijfolie zout versgemalen peper Vitello 200 g plakjes gebraden kalfsfricandeau 3 takjes bladpeterselie 2 el kappertjes versgemalen peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Kalfsschnitzels met een hartige, knapperige paneerlaag erom met dus oa Parmezaanse kaas. Kort om en om gebakken, dus nog lekker sappig van binnen. Smullen! Vraag of je slager de schnitzels voor je wil platslaan, scheelt jou weer extra werk... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Als ik bij een echt Italiaans restaurant ga eten (waar ze dus geen pizza's hebben) bestel ik altijd dit heerlijke gerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

UItproberen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Dit pikante brouwsel ontleent zijn naam aan het feit dat het smaakt als een pizzatopping …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een heerlijk dinergerecht van Jeroen van Loon (chef van Restaurant De Basiliek). …  Lees verder »

Jammie.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heerlijke kiprolletjes met spinazie en ricotta. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

150 g geroosterde paprika (pot) 1 ui 1 teentje knoflook 250 g mozzarella 4 dunne kalkoenschnitzels (å ca. 175 g) Zout en peper Suiker 4 tl presto (pot) 3 el olijfolie 425 ml gezeefde tomaten (blik) 1tl gedroogde Italiaanse kruiden 2-3 takjes basilicum Houten prikkers  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Dit recept is zo lekker, het is uit mijn allereerste Engels kookboek van Mary Berry en een van de favoriete recepten als mijn kinderen/gasten komen eten. De ovenschotel die ik maak gaat altijd leeg! Probeer het eens uit bij een etentje, de gasten moeten natuurlijk wel van spinazie houden! De foto is een foto uit het blad en volgende keer plaats ik een eigen foto. Een groot gedeelte kun je al een dag van te voren maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

De kalkoenschnitzels worden even rondom gebakken en gaan dan met de rest van de ingrediënten in de oven. Heel erg lekker, vooral met buffelmozzarella die toch een wat andere smaak heeft dan de gewone mozzarella. Het vlees is goed voor te bereiden. Prettig als je een etentje geeft. Echt een toppertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Je kunt de vis ook vervangen door kipfilet of plakjes salami. Voor de vegetarische kant vervangen door b.v. pittige gorgonzola dat door de warmte lekker smelt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

250 g kastanjechampignons 1 teen knoflook 2 el Olijfolie Classico 1 tl gedroogde oregano 3 el Olijfolie extra vergine 4 sneetjes ciabatta of boeren witbrood 2 el grof geraspte Parmezaanse kaas 1 el fijngesneden peterselie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top