1. Home
  2. Community
  3. jhbrinkhuis
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekkere combinatie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

1 kg aardappelen, zout, peper, 2 eieren, ? pot zoetzure augurken, 250 g achterham, zilveruitjes, 6 eetlepels halvanaise …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Multi-cultureel

"Heb me lief" betekent deze naam. Dat is niet moeilijk als je dit authentieke recept eenmaal geproefd hebt! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Overheerlijk recept, gekregen van de dochter van een goede vriendin …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

16 kleine tomaatjes - zout - 1 pakje Boursin met kruiden (150 gr) - 3 el medium sherry - 3 takjes peterselie …  Lees verder »

Feestelijk nagerecht voor een gemakkelijk nu …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

225 gr (volkoren)bloem, 100 gr boter, 75 gr rijststroop (of een andere moutstroop), 1 ei Vulling: 3/4 kg goudrenetten, kaneel, paar el. suikervrije abrikozenjam, 1/2 zakje amandelsnippers, 1 el. bloem …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

* klontje margarine - 1/2 el kaneel - 1 el appeldksap. * 3 grote appelen (geen goudrennet) - 60 gr margarine - 60 gr 4 korenvlokken - 50 gr volkorenmeel - 25 gr bloem - 3 el appeldiksap - 2 el suikrvrije abrikozenjam - snufje zout …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Met appel en banaan! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Na een oproepje is dit na lang experimenten de allerlekkerste samenstelling (zonder rauwe eieren!). Ik heb gezien dat later velen mijn recept letterlijk hebben gekopieerd! Een extra compliment zullen we maar zeggen!!! …  Lees verder »

Recept voor een warm borrelhapje wat ik in een oud kookboek zag. …  Lees verder »

Lekker fris …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Snel gemaakt! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Ideaal als je geen oven hebt want deze taart kook je Gelatine geeft binding. Zorg ervoor je de gelatine van het vuur af in hete vloeistof oplost. Het mag niet meer koken, omdat gelatine anders bindkracht verliest. George Washington Carver wordt beschouwd als de grondlegger van de pindakaasindustrie. De scheikundige is in 1903 aan het experimenteren geslagen met pinda?s. Hij verzon honderden manieren om pinda?s te gebruiken. Zijn onderzoek was het schrijven van een boek wel waard en in 1925 publiceerde hij dan ook een boek over het kweken en bereiden van pinda?s inclusief receptuur. …  Lees verder »

Hartigetaart met ham, kaas en prei. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijk bij soep! …  Lees verder »

Hartige taart met courgette/tomaat en spekjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel
Top