1. Home
  2. Community
  3. jerneyt
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 uien, 2 tenen knoflook, 500 g (grot)champignons, 2 rode paprika?s, 1 grote bol mozzarella, 6 eetlepels olijfolie, zout, 12 lasagnevellen (groen of wit), 2 eetlepels pijnboompitten, 1 theelepel paprikapoeder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Vegetarisch roerbakrecept …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

1 aubergine 1 courgette zout 1 teentje knoflook 3 eetl. olijfolie (Mediterrane) 200 g roomkaas naturel cocktailprikkers …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Een heerlijke kruidige smaak, waarbij de vis goed tot zijn recht komt! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijk warm voorgerechtje van champignons met een pesto/kaasvulling in een knoflookroomsaus! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Kip gerecht uit de oven, geserveerd met pasta. (ook met kaas en broccoli) Heel eenvoudig en bijzonder lekker. …  Lees verder »

super simpel en super lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Voor 2 personen: 1 zak rucola 1 of 2 bolletjes mozzerella 1/2 bakje cherrytomaatjes 1/2 bakje pijnboompitjes pesto, olijfolie en zeezout (hoeveelheid naar smaak) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een super simpel gerecht wat weer heel snel op tafel staat. Dit gerecht bevat uien, Pesto, tonijn, kappertjes , creme fraiche en cherrytomaatjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Cherrytomaatjes, pesto, bolletje mozzarella, cocktailprikkertjes …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Een heerlijk visschaaltje, tussendoor of als hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Atentie!!! Mensen, dit moeten jullie gewoon geproefd hebben! Dit is waarschijnlijk een van de beste recepten die ik ken, echt proberen hoor! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Even de koelkast opengetrokken , en gekeken wat ik nog had om deze visschotel te maken. En wat was het lekker !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Varkenshaas in champignonroomsaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Champignonroomsaus om van te snoepen, ideaal bij vlees en vooral lamsfilet. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Deze pastasalade is uitermate geschikt voor b.v. een picknick of barbecue …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Heerlijk bij de borrel tijdens het voetbal geweld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Pittig vis-broccoli recept , lekker voor de zomeravond. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top