1. Home
  2. Community
  3. jennyenwouter
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Een winnend recept van Antoinette Schaaphuizen nav een wedstrijd voor een recept voor het lekkerste dessert met gelatine. Door Lucas Rive, chefkok de Bokkedoorns beoordeeld als "erg lekker"! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

M`hencha betekent slang. Je rolt het filodeeg op als een slang. De smaak doet denken aan baklava, maar ik vind dit lekkerder. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Aromatische en lekker lichte quiche. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Dit recept heb ik gekregen van Francesco van Bertolli Italie. Ook als je geen tomaten lust, zou ik het toch maar proberen; het is echt heel lekker. Ik ben geen tomatenliefhebber, maar hiervoor maak ik een uitzondering.... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit recept heb ik ooit gelezen in het AD. Twee dames, de een van Marokkaanse afkomst, de ander met een heel andere achtergrond, bundelen hun krachten tot "wereldrecepten". De hoeveelheid die je krijgt bij dit recept is wat mij betreft voldoende voor véél meer dan 4 personen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

Geinspireerd op de Mexicaanse 'pollo con mole'. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Couscous met zuidvruchten …  Lees verder »

Verrassende couscous …  Lees verder »

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Chocolade maakt gelukkig, dat is (wetenschappelijk!) bewezen. En deze superieure chocoladetaart gaat de laatste ongelovigen bekeren. Want, zo mooi, zo rijk, zo verleidelijk en zo puur - geen mens die dat weerstaat! (Bron: Nouveau oktober 2003) Let op: dit is het tweede deel van het recept! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Chocolade maakt gelukkig, dat is (wetenschappelijk!) bewezen. En deze superieure chocoladetaart gaat de laatste ongelovigen bekeren. Want, zo mooi, zo rijk, zo verleidelijk en zo puur - geen mens die dat weerstaat! (Bron: Nouveau oktober 2003) Let op: dit recept is in 2 delen!) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

EEN GEHAKTTAART OM JE VINGERS BIJ OP TE ETEN. HEERLIJK MET EEN VERSE salade MAAR IK EET DEZE GEHAKTTAART DIKWIJLS MET STOKBROOD MET WAT KRUIDENBOTER. TOP TOP TOP  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

6 plakjes bladerdeeg 3 uien 350 gram kipfilet 2 handjes vol amandelen 3 eieren bosje peterselie 3 tl paprikapoeder 1 tl komijn halve tl ras el hanout 1 tl kerriepoeder snufje zout water halve tl kaneel 1 el suiker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Pittige rundvlees stoofschotel …  Lees verder »

Makkelijk te maken en erg lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gewaagd spannend dessert …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Heerlijk zachte parfait. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top