1. Home
  2. Community
  3. jeirdolleke
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

200 gr witte tagliatelle 200 gr groene tagliatelle 400 gr oesterzwammen 8 sneden lekkere rauwe ham ( Ganda) 200 gr roomkaas 50 gr groene pesto 50 cl goede olijfolie Parmezaanse kaas ( grof geraspt)  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een `grande` fijnproevers saus met veel mogelijkheden. Gebruik als, of met: marinade, dips, BBQ, grillen, roosteren, splash, roerbak of stirfry! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Canadees

300 g lange spaghetti water zout VOOR VULLING: 500 g kabeljauw of tong sap van 1 citroen klein beker crème fraîche 125 g garnalen of rivierkreeftjes 50 g gehakte pistachenootjes 1 e tomatenpuree 20 takjes peterselie 1 ui, heel fijn 3 eieren 50 g paneermeel 1/4 -1/2 t zout 3/4 t aromat boter om in te vetten VOOR SAUS: 40 g boter of margarine 40 g bloem 1/4 liter vis of kruidenbouillon 1/4 liter melk 6 e room 150 g geraspte kaas nootmuskaat zout (niet te veel, want kaas bevat ook zout) peper 1 t citroensap 2 e gehakte dille 2 e gehakte bieslook …  Lees verder »

Verrassend volle smaak en toch fris, fruitachtig en pittig. …  Lees verder »

Heb het originele recept een beetje aangepast. Meestal koop ik een goede portie jonge gember, schil het en dan doe ik ze in plastic zakjes en in de diepvriezer tot gebruik en neem naar wens een stuk eruit. Bevroren laat het zich heel gemakkelijk flinterdun snijden. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Smakelijke kombinatie van kip en fruit. Verse fruit is altijd beter. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Canadees

Een lekker gebakje voor de kids, ook nog weinig vet ook, dus gezond!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Kinderkeuken

500 gram kalfslappen (of vhamlappen) witte peper zout bloem 1/2 dl olijfolie 1 teentje knoflook laurierblad 1/2 theelepel oregano 1,5 dl witte wijn 500 gram ontvelde tomaten (vers of uit blik) 1 eetlepel gehakte peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Deze koekjes zijn verrukkelijk met een groene salade, een salsa van verse groenten of een chilisausje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker eenvoudig …  Lees verder »

Pasta met tomaten en mozzarella uit de oven. Het zou verboden moeten worden... zo lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Recept gekregen van zwager Chris[een chefkok], wel erg machtig …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

6 lapjes bladerdeeg (diepvries) 350 g witlof 2 sjalotjes of 1 ui 1 dikke plak ham van 150 gram 25 g boter of 2 eetl. olijfolie 3 eieren 1 dl kookroom 1 theel. paprikapoeder versgemalen peper zout 100 g geraspte oude kaas …  Lees verder »

Dit lichtpikant en feestelijk voorgerecht voor 4 personen maakt u volledig vooraf klaar. bereidingstijd: 20 min., mag enkele uren vooraf + Op het moment zelf (5 a 10 min.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Deze stoofschotel is rijk aan groente, niet scherp en zeker niet vet. Wie niet van lamsvlees houdt kan kalkoen of kipfilet gebruiken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Altijd al willen weten hoe die heerlijke soezen gemaakt worden? Met dit recept kun je het lekker zelf! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top