Een lekker bijgerechtje bij een etentje. Je kunt het ook als voorgerechtje serveren op een bedje van sla gegarneerd met wat kerstomaatjes. Echt lekker en bijzonder. Uit "Room de grote versierder", een uitgave van het Nederlands Zuivelbureau …
Lees verder »
100 ml water,1 blikje tomatenpuree(140 gr),150 ml droge rode wijn,1 knoflookteentje fijngesneden,1 theel. gedroogde oregano,zout,750 gr gehakt,150 gr paneermeel,1 eetl. fijngesneden bieslook,2 grote eieren. …
Lees verder »
"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …
Lees verder »
Een stuk pompoen van circa 500 g, 2 tomaten, 1 ui, 50 g boter, 2 gevogeltebouillonblokjes, 1 dl room, zout en peper, gehakte peterselie …
Lees verder »