1. Home
  2. Community
  3. jeanlukske
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

300 gram gepelde scampi's,in stukjes snijden. ongeveer 10 champignons,in schijfjes snijden. blik gepelde tomaten(sap niet gebruiken) 2 uitjes, fijngehakt. 2 teentjes knoflook,uitgeperst. mespuntje sambal. halve paprika,in stukjes snijden. half blokje visbouillon. half blikje tomatenpuree(klein blikje) room. beetje ciroensap. kruiden; veel basilicum, 4seizoenen peper. olijfolie. spaghetti voor 2 personen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1/2 kop boter - de geraspte schil van 1 grote citroen - 6 grote tenen gehakt look - 1/2 teel hete rode peperschilfers - 2 teel gedroogd basilicum - 2 teel gedrooogde oregano - 500 g gepelde scampi's - 1/2 kop gehakte peterselie - 2 gehakte uien - zout - veel versgemalen zwarte peper - 1/4 kop vers citroensap - 1/4 kop geraspte parmezaan - 360 g spagetti of linguine …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

6 scapis per persoon: 4 sopelepels tomatenketcup 1 soeplepel kerriepoeder 1/4 liter room /peper en zout.groentenbouillon en fijngehakte peterselie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

-100 gr gemengde paprika-1 schijf ananas-1 glas wijn-24 gepelde scampi's-200 cc room-1 lepel curry-100 gr boter …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

4 Teentjes knoflook sap van een halve citroen 2 eierdooiers olijfolie 1 pakje rouwe scampistaarten 1 eetlepel grof zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Scampi's in rode (of witte) wijn met paddestoelen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Lekker, snel klaar …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel

-4 scampi's per persoon-4 soeplepels tomatenketchup-1 soeplepel kerriepoeder-1/4 l room-peper-zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

5 scampi's per persoon,1 klein blikje gepelde tomaten,2 teentjes knoflook,1 ui gesnipperd,pernod en wodka gesnipperde ui,ongeveer een halve dl room …  Lees verder »

-6 rauwe gepelde scampi's per persoon-1 borreltje pernod-1 borreltje jenever-1/2 l room-curry-cayennepeper-gemalen gruyere-pakje fijne kruiden-ui …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Hoofdgerecht met vIees voor vier personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Varkenshaas met een farce van prei en champignon …  Lees verder »

Krabbetjes voor in de oven of op de BBQ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

De zure smaak van zuurkool verenigd met de zoete smaak van ananas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een variatie op de bekende Coq au vin …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een heerlijk gerecht, waarin de kip het heerlijke aroma van de port opneemt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Hollandse rundvleesschotel voor de winter. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top