1. Home
  2. Community
  3. javanhoof
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit is een heerlijk Slankgerecht,Snel Klaar (als je op tijd de oven aanzet);) Het kippakketje gaat in de oven en er komt geen boter of olie aan te pas. Met rijst/aardappelen en (roerbak)groenten is het slechts 375 Calorieen p.p. Ik geef op voor 1 persoon maar ben je met meer personen dan doe je gewoon 2-3 of 4x de hoeveelheden. Dit is een dieetgerecht en ik geef dus een dieet portie op, ben je niet op dieet neem je gewoon meer!Ik maak dit vaak voor 2 personen en verdubbel dan het recept. De foto`s zijn gemaakt toen ik het met aardappelen (in de schil gekookt) en gemengde groenten heb gegeten en nog een foto van dit gerecht toen ik het gemaakt had met rijst en oosterse roerbakgroenten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Geinspireerd door Albert Heijn, nu zelf thuis vers gemaakt (behalve de aardappelpuree dan, die komt uit een zakje..) en dan is ie nog een heel stuk lekkerder hoor! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

"Dit stroopwafel-dessert is verrassend lekker! Je hebt er een stenen taartschaal (of een ovenschaal) voor nodig, de schaal die ik gebruikt heb is ongeveer 26 cm doorsnede. Makkelijk om voorafgaand aan een etentje te maken. Je kan er met minstens 12 personen van eten." …  Lees verder »

Lekkerder en goedkoper dan die kleine kuipjes salade uit de winkel …  Lees verder »

Lekker pesto gemaakt van zongedroogde tomaten …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Energie: 605 kcal Eiwit: 39 g Vet: 39 g Koolhydraten: 22 g …  Lees verder »

Een leuk idee voor op een feestje; mini lasagne uit een muffinvorm …  Lees verder »

Té lekker & super simpel …  Lees verder »

Uit het boek "Mijn favoriete desserts" van Janneke Philippi (ISBN 9789045206035) …  Lees verder »

"Dit is mijn inzending voor het Foodblogevent september 2013. Het wordt gehost door Maaike van MiCook, als onderwerp heeft zij "Finger food". Een leuk thema waar je alle kanten mee op kunt, zoet of hartig, als het maar met je vingers gegeten kan worden! Ik vond deze hapjes wel leuk, je kunt ze bij de borrel serveren, maar ze zijn natuurlijk ook lekker bij de lunch op bij een picnic. Ik heb ze in zo`n mini muffinvorm gemaakt, maar als je de hoeveelheden verdubbeld, kun je ze natuurlijk ook in een standaard muffinvorm maken. Let wel op, want dan moeten ze ook iets langer in de oven." Caroline Brouwer @ http://carolinebrouwer.blogspot.nl/ …  Lees verder »

Recept uit: Heerlijk Italiaans Roberta Pagnier en Giovanni Caminita ISBN 9789045207124 Karakter Uitgevers / 24 Kitchen …  Lees verder »

Per persoon: 550 Kcal, 33 g eiwit, 28 g vet en 42 g koolhydraten …  Lees verder »

Energie: 610 kcal Eiwit: 16 g Vet: 30 g Koolhydraten: 68 g …  Lees verder »

Met tomaten, olijven en Parmezaan …  Lees verder »

Vroeger maakte mijn lieve Tante Jo eierbitterballen en dit jaar heb ik het maar eens zelf geprobeerd. Je kunt ze gebruiken als snack bij de borrel maar ook als vleesvervanger bij de maaltijd. Verrassend lekker en niet zo moeilijk als het lijkt. …  Lees verder »

Top