1. Home
  2. Community
  3. jasperbultena
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een vegetarische dip of smeersel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

Nachos uit de oven naar eigen smaak en recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Botercreme …  Lees verder »

Basis recept met tips voor het maken van cup cakes …  Lees verder »

550 gram bloem 1 theelepel zout 1 theelepel bakpoeder 1 theelepel vanille-extract 180 gram kristalsuiker 180 gram donkere basterdsuiker 350 gram pure chocolade 2 eieren 250 gram boter (kamertemperatuur) bakpapier, oven …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

1 neutje olie 30 gr boter 4 kipfilets zout/peper 300gr haricots verts 300gr tuinbonen 1 dl slsagroom/creme fraiche 100 gr gorgonzola 1 blik uitgelekte peren 50 gr.oude geraspte kaas 2 dl bouillon 6 plakjes bacon/ontbijtspek …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een lekker belgisch Kip stoofpotje met groente en bier en aardappeltjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Yorkshire pudding is over de gehele westerse wereld bekend en de mensen uit Yorkshire houden vol dat alleen iemand uit Yorkshire het maken kan. Oorspronkelijk werd vlees klaargemaakt door het boven het vuur te hangen en het vet werd opgevangen in een bakblik, om later voor de pudding te gebruiken. Yorkshire pudding werd als eerste gang geserveerd, soms met een druppel frambozen azijn of wat jus. Het wordt in Yorkshire niet altijd bij rundvlees gegeven: het wordt gekruid met gehakte munt bij schapen- of lamsvlees, met salie bij geroosterd varkensvlees en wat van het beslag werd achtergehouden voor het dessert, op smaak gebracht met suiker, kaneel en geraspte appel of krenten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Een heerlijk zelfgemaakt cakeje in 5 minuten …  Lees verder »

5 plakjes bladerdeeg 1 ons ontbijspek 1 bakje champions 2 eieren 1/2 dl melk 1 zakje geraspte kaas [ oud] …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

(Patat uit de oven,bereid met zonnebloemolie of olijfolie,is gezonder dan uit frituur: Zo behouden de aardappels hun voedingswaarde). …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Kinderkeuken

6 sneetjes volkorenbrood 250 gr champignons 25 gr boter boter voor het invetten peper en zout 2 el gesnipperde peterselie 2 el gesnipperde bieslook 100 gr ham, in plakjes 100 gram geraspte jong belegen goudse kaas 1 ei 1/8 liter slagroom …  Lees verder »

Gemakkelijk en snel, tagliatella in room met kipfilet, champignons en noten maar ook voor de vegetariëra met meer champignons en noten, zonder kip. Ook voor de slanke lijn met magere room (5%) en melk lekker!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekkere combinatie van champions,ei,spek en kaas …  Lees verder »

Een lekker wildgerecht voor deze tijd v/h jaar. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Regionaal

Deze Amerikaanse Cheesecake kun je vantevoren maken en tot gebruik in koelkast bewaren. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Kaiserschmarren is een Oostenrijks gerecht en smaakt heerlijk op koude winteravonden! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Oostenrijks

Het recept van deze heerlijke chocoladekoek heb ik van een hele goede kennis uit Oostenrijk waar wij heel veel jaren Zimmer mit Frühstück hadden.Een heel simpel recept. Maar overheerlijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Oostenrijks

Tomaten, mozzarella is een specialiteit uit Italië, die warm of koud als een klein voorgerecht geserveerd wordt. Ciabatta of vers wit brood smaakt er erg goed bij. Wanneer tomaat mozzarella warm geserveerd wordt , gebruikt dan oregano. Wanneer de gratin koud geserveerd als voorgerecht, gebruik dan blaadjes verse basilicum . Een grotere schotel of drie kleine ovenvaste schoteltjes . …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit hapje leerde ik van een vriendin die bij mij eens tapas is komen maken. Echt overheerlijk! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans
Top