Scampi`s of grote garnalen doen het altijd wel. Ik ken weinig mensen die ze niet lusten. Deze zijn lekker romig en pittig. Een hele leuke borrel Tapas, doet het prima op een buffet, verjaardag of ander feestje. Echter doe dit gerecht ook eens over een lekker bordje al dente gekookte spaghetti of andere pasta naar keuze. Ook lekker met vers, warm, stokbrood. Het brood kun je in de saus deppen. Snel, makkelijk en vreselijk lekker dit gerechtje. …
Lees verder »
Voor de kipballetjes:
500 gr. gehakt kippenvlees
10 sjalotjes, fijngehakt
snufje vijfkruidenpoeder
1,5 el honing
1 tl citroenmelisse, gehakt
75 gr. vers broodkruim
olie om in te bakken
Voor de pruimensaus:
300 gr pruimenjam
1 dl natuurazijn
1/4 tl gember
1/4 tl piment
een snufje pikant chilipoeder
…
Lees verder »