1. Home
  2. Community
  3. jacqueline26
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Smullen maar …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Hier lik je je vingers bij af …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Lik ik mijn vingers bij af! zo lekker vind ik dat. ik denk jullie vast ook. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Mmmmm....lekker aardbeien... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Olie om in te vetten 7 el fijne kristalsuiker geraspte schil van 1 sinaasappel 2 el geraspte kokos 300 ml slagroom 2 el rum 6 grote bananen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Voor het beslag: 1 kg. bloem 1 liter lauwe melk 80 gram gist 80 gram (zachte) boter 50 gram witte basterd suiker 20 gram citroensap 10 gram zout 3 eieren (zonnebloemolie voor het frituren ) voor het garnituur: 75 gram krenten 100 gram rozijnen 100 gram bigarreaux (geconfijt fruit) in stukjes 200 gram appel (goudreinetten) voor de afwerking : 1 bus poedersuiker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Grote champignons; kruidenkaas. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

De Griekse dip. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

simpel, snel en heerlijk …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Deze koek werd vroeger op een petroleumstelletje in een gietijzeren pan gebakken. Dit duurde bijna een hele dag want om hem gaar te krijgen zonder te verbranden, moest hij op een heel laag pitje staan. Het is geen duur recept en het werd als avondeten gegeten, zo had je weer een dag eten op tafel wat voedzaam, goedkoop en erg lekker was.Nu gebruik ik hem bij vaak bij de koffie i.p.v. gebak. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

HEERLIJK PAASGEHAKTBROOD GEVULD MET GEKOOKTE EIEREN …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een verrassende combinatie, maar wel heel erg lekker. En ook nog eens snel en makkelijk gemaakt. …  Lees verder »

Lekker makkelijk te maken. …  Lees verder »

Top