1. Home
  2. Community
  3. jack_o
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

= 50 GR.GESCHAAFDE AMANDELEN = 1 EETL KERRIEPOEDER, =500 GR.GEHAKT = ZOUT EN VERSGEMALEN PEPER, =1 PAK GELE RIJST = 2 EETL ARACHIDEOLIE OF ZONNEBLOEM- OLIE = 200 ML. KOKOSMELK,(Blik of pakje) = 1 RODE PEPER- (zonder zaadjes) IN SMALLE RINGETJES = 1 THEEL.GEMBERPOEDER. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

2 ongepaneerde kalfsschnitzels versgemalen zwarte peper ½ rode ui, heel fijn gesnipperd 2 eetlepels verse oregano, fijngehakt 25 g boter 4 plakjes rauwe ham 2 tomaten 150 ml droge witte wijn …  Lees verder »

8 stoofpeertjes 5 cm citroenschil 1 vanillestokje, opengesneden 200 ml. rode wijn 50 gr. suiker …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Dit recept komt uit het AH kookschrift van Sandra Dietvorst. Energie 395 kCal- Eiwit 31 g- Vet 17 g- Koolhydraten 21 g (per eenpersoonsportie). Lijnvriendelijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Baharat is een combinatie van spijzen en kruiden die veelvuldig gebruikt wordt in de Arabische landen rond de golf. Het is een combinatie van kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, komijn, koriander en peper met paprika toegevoegd voor de kleur. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Arabisch

Kan droog en donker lang goed bewaard worden. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indiaas

Een fijne ragout met veel groentjes.In het seizoen kun je de lamsragout vervangen door hertenragout …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Gestoofde visschotel, lekker met brood en een glaasje wijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Portugees

Bijgerecht of borrelhapje voor 12 stuks. …  Lees verder »

of een engeltje over je tong........ …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Iers

4 stuk struisvogelbiefstuk 3 el. bloem, gezeefde 3 el. boter, geklaarde Peper Zout 1 dl. bier, oud bruin 1 dl. gevogeltefond 1 mespunt rozemarijn, verse, fijngehakte 1 sch. room …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Lekker bij van alles …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Iers

Dit drankje doet het altijd goed op feestjes. Naderhand blijf ik het recept uitdelen en dan schaam ik me bijna omdat het zo simpel is.... maar oooo zoooo lekker op een warme zomerse avond …  Lees verder »

Een party wokrecept voor 10 personen, met onder andere Iers lendevlees en uiteraard whisky, alles in een prima roomsaus.....ALTIJD SUCCES met dit party recept ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Iers

Exotisch, snel, lekker en makkelijk recept …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een bijzonder gerecht om de middelandse zee mee in huis te halen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan
Top