1. Home
  2. Community
  3. ivpke
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zijn niet overal te krijgen, het mengsel is eenvoudig zelf samen te stellen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dagelijks te gebruiken …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Voor het deeg: 50 gr suiker 150 gr bloem een snufje zout 1/2 klein ei (nr. 4) 100 gr boter voor de bavarois: 400 gr verse ananas in stukjes 50 gr suiker 3 blaadjes gelatine 3 dl lobbig geklopte slagroom ananasgelei*1 een met bakpapier beklede bakplaat een uitsteekvorm, doorsnee 6 cm 8 ingevette hoge ringen van ? 8 cm hoog en ? 6 cm doorsnee …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Appels kopen, vlierbessen zelf plukken en... jammie! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een echte lekkernij voor de liefhebber !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Cholesterolarm! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

In bier gestoofd Vlaams konijn …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch
-

- …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Heel lekker en zeker vetarm ! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

1 zeetong van 250 gr, 1 eetlepel olie, 20 gr boter, 20 gr bloem, 1 citroen, takjes peterselie, zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

* 8 vismignonettes ( 4 van zalm en 4 van kabeljauw )* 400 g bladspinazie ( diepvries ) * 50 g mascarpone * 2 eetlepels boter * sap van 1/4 citroen * nootmuskaat * peper en zout.* …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Lekker en snel klaar uit de (micro)golven …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Snel te bereiden (meeneem-) lunch, 220 Kcal / 910 Kj, 25,5 gr E, 7,5 gr V, 9,5 gr Kh, 64 mg Chol …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Zalmfilet met een saus van donker bier …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2,5 kg witloof, 200 gr grijze gepelde garnalen, kippebouillonblokjes …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Een heerlijk voor of hoofdgerecht voor tijdens de zomer. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Lekker voorgerecht, kan opvoorhand gereed gemaakt worden …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

In de microgolfoven klaargemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Lekkere confituur voor de boterham …  Lees verder »

Top