1. Home
  2. Community
  3. isis-osiris
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

HET GEBRUIK VAN CIDER EN ROOM IN DEZE GOEDGEVULDE,SOEPACHTIGE STOOFPOT MAAKT DUIDELIJK DAT DEZE UIT NORMANDIE KOMT.TARBOT EN TONG ZIJN TRADITIONELE INGREDIENTEN,MAAR ZALM MAAKT HET EXTRA KLEURRIJK. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

CERVELLE DE CANUT IS EEN GERECHT UIT LYON,DAT 'ZIJDEWEVERSHERSENEN'BETEKENT(NAAR VERLUID STONDEN DE ZIJDEWEVERS NIET BEKEND OM HUN INTELLIGENTIE).HET GERECHT KAN ZACHT EN ROMIG ZIJN,OF JUIST GROF VAN STRUCTUUR,AFHANKELIJK VAN DE KAASSOORT DIE JE GEBRUIKT …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

2 forelfilets 2 preiwitten 2 aardappelen boter 1 liter kippenbouillon 2 dl room 4 witte asperges 4 groene asperges 1 eierdooier 1 mespunt saffraanpoeder 8 kleine ronde toastjes 4 koffielepels foreleitjes of zalmeitjes peper en zout. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Gegratineerde Sint-Jacobsschelpen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Het klaarmaken van deze worteltjes neemt maar iets meer tijd dan het klaarmaken van gewonen gekookte worteltjes alleen hebben de zoete worteltjes twee keer zoveel smaak …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

4 rijpe,niet al te grote peren] 1 vanille-stokje] 150 gr.suiker] 20 pistaches] 1? dl. slagroom.4 grote bollen noga-ijs] 250 gr. romige chocolade custard] …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 ui, ? citroen, 1 bos selderij, 200 gr postelein, 1 prei, 5 dl. runderbouillon, 30 gr. verse gember, 200 gr rundvlees, 2 eetl. ketjap manis, 3 kruidnagels  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

150 g bloem 50 g boter, gesmolten 2 eieren 5 el melk 100 g suiker 2 el gemalen hazelnoten om te bestrijken: 100 g boter 80 g suiker 50 g pure chocolade, gesmolten au bain marie 2 el Amaretto chocolade schilfers . …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Heerlijke gevulde cocktailglazen met een fantastiche vulling …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Deze boter is verrukkelijk bij alle soorten geroosterd vlees, met name biefstuk.Dit is een recept van Ainsley Harriott. …  Lees verder »

2 fijngehakte sjalotjes, 1 teen knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 75 gram gezouten boter, enkele druppels tabasco, 1 eetl. ketchup, 1 zongedroogde tomaat, 2 eetlepels bieslook …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Bij gebrek aan zon in Nederland gebruiken we de oven en ons geduld …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Mediterraan

Gekookte roompudding. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

1 blikje croissantdeeg (340 g, Danerolles) 400 g Kernhem kaas 2 dl slagroom 3 eierdooiers zout, peper 2 rijpe peren (bijv. Anjou) ? l droge, witte wijn 2 eetlepels sesamzaad  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Verse kaas in koriandermarinade, een lekker voorgerecht. Begin een paar uur van tevoren met de voorbereiding …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans
Top