1. Home
  2. Community
  3. ina_can
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

500 gr runder- of kalfsgehakt, zeer fijn gemalen ? 1 theelepeltje zout ? 1 mespunt peper ? 1 mespunt piment ? 1 mespunt nootmuskaat ? naar smaak iets uienpoeder ? 75 gram koks- of slagroom …  Lees verder »

Toen ik dit recept van mijn zus Ine kreeg, dacht ik dat ze een vergissing maakte met de hoeveelheden. Maar het is precies goed, niet te heet en niet te zoet, de smaken vullen elkaar perfect aan. Overheerlijk, makkelijk en snel, moet wel een paar uur intrekken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Thais

Dit recept bewijst weer eens dat je voor een lekker gerecht echt niet veel ingredienten nodig hebt. Heerlijk, goedkoop en makkelijk en kinderen zijn er dol op. …  Lees verder »

Een heerlijke eenpans-ovenschotel, leuk als er mensen komen eten. Kan langer van te voren voorbereid worden en is ook gemakkelijk uit te breiden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Heerlijk gevulde rolletjes met ham en boursin. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Sambal …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

6 eieren - kerriepoeder - 1 dl slagroom - 40 gram boter - 40 gram bloem - 2,5 dl melk - zout, peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Makkelijk en heel lekker, ook voor de kids …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijk op brood of in pitabread. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Hoort bij de surinaamse kerrie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams

Recept van mijn (Indische) oma. Hete variant van de gewone smoor(zie mijn homepage)Heerlijk rijsttafel gerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Vaak gemaakt, makkelijk en lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Makkelijk voor te bereiden …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Een recept van Bep Vuijk. Iets aangepast naar eigen smaak. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Erg heet, maar zeer smakelijk recept voor mensen die van surinaams eten houden. Het favoriete recept van mijn Cees. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

De donkere vorm van de cajun seasoning. Het vlees wordt door dit kruidenmengsel als het ware geblakerd. Vlees en vis worden in korte tijd dichtgeschroeid en ziet er dus verbrand uit, maar niets is minder waar; vocht, smaak en kleur blijven behouden.Uit een cajun kookboek. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Kruidenmengsel van de bekende cajun keuken. Uit een cajun kookboek …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Heerlijke schotel van Loes van de camping …  Lees verder »

Eenpansgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Hmmmmm!!!! in de winter! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch
Top