1. Home
  2. Community
  3. ilseboeckx
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Donkere chocolade, 4 eieren, suiker …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

750 gram vastkokende aardappelen; 4 eetlepels olijfolie; 1 ui, gesnipperd; 250 gram winterpeen, in plakjes; 400 gram rundergehakt; 1 blik tomatenblokjes à 400 gram; 2 preien, in ringen; 150 gram extra belegen kaas Goudse 48+, geraspt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Goulashsoep …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

Makkelijk en een afwisseling in de aardappelbereidingen ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

Stevige hongaarse goulashsoep, naar Duits recept …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars

Een aangename variatie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

500 gr. runderlappen 2 uien 50 gr. boter peper, zout 1 rode en 1 groene paprika 1 blikje tomatenpuree 1 el. paprikapoeder 1/2 l. bouillon …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

Gekregen van een collega en erg lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

Bladerdeeg 3 x 1/2 paprika in 3 kleuren 2 eieren 1 bekertje zure room 125 ml. zout, peper 1 tl. paprikapoeder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

1 bloemkool 500 ml volle melk 2 kruidnagels 1 kleine ui, gehakt 1 laurierblad 75 g boter 50 g bloem 200 g stevige kaas, geraspt, plus wat extra voor het bestrooien versgeraspte nootmuskaat …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

400 gram aardappelen 1 bloemkool 400 gram mager rundergehakt 4 theelepels olie magere melk 4 eieren wat parmezaanse kaas peper en zout Italiaanse kruiden naar smaak …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

25 g boter 700 g aardappelschijfjes 300 g uienringen gesneden 200 g geraspte kaas zout en peper nootmuskaat 2 dl melk 2 eieren 20 g verse bieslook 800 g bloemkoolroosjes 200 g slagers achterham …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

25gr.boter/2rode + 1groene paprika/4grote uien/4 teentjes knoflook/750gr.krieltjes/1pnd.kipfilet/1el.paprikapoeder/1el.majoraan/1el.djintan/4laurierblaadjes/2dl.gezeefde tomaten/1el.bouillonpoeder/1bakje creme french/zout&peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

200 gram rijst 1 bouillontablet 1 courgette 1 eetlepel olie peper, zout 250 gram prei 150 gram rundergehakt 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel tijm 50 gram geraspte belegen 30+ kaas …  Lees verder »

75 gr. mager rundergehakt boter of margarine zout gehaktkruiden champignons 2 tomaten portie bloemkool 2 plakjes Edammer kaas. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

1 wortel 1 prei 2 sjalotten 2 tenen knoflook 500 g tomaten 1 l geconcentreerde kippenbouillon 1 bouquet garni 2 eetlepels tomatenpuree zout peper 1 dl olijfolie 1 bosje basilicum …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Kunnen de kids,met wat hulp,zelf maken. …  Lees verder »

250 gr gehakt 1 snede oud brood 1 ei 50 gr boter peper en zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Roer gebakken spruitjes pittig of naturel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Voor mensen die spruitjes niet lekker vinden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top