1. Home
  2. Community
  3. ien_
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 el pijnboompitten 2 el zachte olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 150 gr magere, gerookte spekjes 1 ui fijngesnipperd 1,5 kilo gewassen bladspinazie 50 gr rozijnen 2 beschuiten zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Met spinazie kun je eindeloos varieren. Vooral in de Italiaanse keuken past spinazie in veel gerechten. Maak eens deze heerlijke Italiaanse spinaziequiche met geitenkaas en pesto. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Zonder ei …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

3 el fijngehakte basilicum 2 uitgeperste teentjes knoflook 2 el geraspte Parmezaanse kaas 2 el geraspte Pecorino kaas 5 el olijfolie zout pijnboompitten …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Een pasta die snel op tafel staat.: Met Champignons, spekjes, tonijn en kaas.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zo'n ontzettende leuke borrelhap waar iedereen op roept. Mag toch wel dat recept mee naar huis he? Leuk en makkelijk om te maken. Goed laten marineren en 1 stukje vlees op een klein stokje is genoeg voor zo n leuk borrelhapje. Egen foto …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Ovenschotel om je vingers bij af te likken. De andijvie schotel wordt gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, eieren,knoflook , spekjes en heerlijke verse Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Supersnelle aardappeltjes uit de oven. Door ze in blokjes te snijden zijn ze veel sneller gaar. Je kunt in plaats van rozemarijn ook gerust andere kruiden gebruiken, zoals tijm of salie. Of doe er eens gebakken uitejs, gehalveerde champignons of stukjes rookspek doorheen. €Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Een SMULRECEPT! Echt een heerlijk borrelhapje. Goed voor te bereiden. Alleen even afbakken voordat je deze hapjes serveert.Nav de opmerking dat de kaas eruit liep": Het bladerdeeg goed over elkaar dichtvouwen (4 punten naar elkaar) en vooral goed insmeren met eidooier! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top