BAH WAT LEKKER!!! … Lees verder »
- 30-60 min.
- Frans
BAH WAT LEKKER!!! … Lees verder »
350 gr. aardappelen, 350 gr. winterwortel, 350 gr. uien, zout, peper, 1 eetl. kruidenboullionpoeder, 500 gr. half om half gehakt, 50 gr. Boter of margarine, 2 eetl. mosterd, 1 dl melk, 1 pak kortsmix. … Lees verder »
3 eetl. boter of margarine, 400gr. shoarmavlees, 600 gr. aardappelgolfjes, 3 eetl. creme fraiche, zout, peper, 1 rode paprika, 1 zak panklara andijvie(250gr.), 50 gr. gemalen oude kaas met komijn, 4 eetl. gembersiroop. … Lees verder »
Een heerlijk nagerecht … Lees verder »
1 Pans gerecht … Lees verder »
Een makkelijke manier om drie kleuren puree te krijgen. … Lees verder »
4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, 100 g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, 8 takjes selderij, fijngehakt, paneermeel om te bestrooien, ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter, … Lees verder »
Een nagerecht uit de oven, van stukjes appel gemengd met suiker en kaneel, overgoten met warme custard en een laagje boterkruimels! In de oven gaar en goudbruin laten worden! … Lees verder »
Ingredienten: 4 personen: een kilo kalfsribstuk, 250 gr. Rookspek, een kilo uien, 50 gr. Ganzenvet, 1 flesje donker bier, takje tijm, takje rozemarijn, twee teentjes klnoflook, 3 dl. Kalfsfond, boter/peper/zout … Lees verder »
Dit is echt een van mijn belangrijkste voorgerechten die ik regelmatig maak maar nog nooit op smul heb gezet. Met dit recept (niet te moeilijk) verwen ik echt mezelf en onze vrienden … Lees verder »
Een beetje reclame voor Boursin Cuisine; Lekker met tagliatelle en, bijvoorbeeld, spercieboontjes … Lees verder »
Zachte, geurige, lichtgele risotto uit Milaan … Lees verder »
Heerlijk voor de NIET lijners onder ons, en weinig werk om deze taart te maken. … Lees verder »
Heerlijk stukje vlees met kruiden, spek en honing. … Lees verder »
Nagerecht uit de magnetron, lekker met slagroomsaus ! … Lees verder »
Paasmuffins … Lees verder »
Een romige, ovenschotel voor vier personen. … Lees verder »
250 gr. rijste of tarwebloem, 1/4 blok santen, 1 eetl. maizena, 150 gr. gepelde pinda's, 1 eetl. gemalen amandelen, zout, 1 uitje, zwarte peper, 2 teentjes knoflook, olie om te bakken. 1 eetl. ketoembar, … Lees verder »
In plaats van Brinta, kun je ook elke andere granenpap gebruiken … Lees verder »
Klaar te maken op de barbeque of op/onder een electrische grill. … Lees verder »