1. Home
  2. Community
  3. idb
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een lekker smeuige appeltaart …  Lees verder »

Een heerlijke vulling verpakt in paksoibladeren. Lekker met pindasaus en witte rijst. En...gemakkelijk te maken. Het recept stond ooit in de krant. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Lekker bij vis …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Chinees

Dressing: 2 teentjes knoflook, 1 hardgekookt ei, 1 el dijon-mosterd, 1/2 el worcestershiresaus, 1 dl olijfolie, 1 el citroensap, peper sla: 4 sneetjes witbrood zonder korst, 12-16 rauwe grote garnalen, olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1,5 dl droge vermouth, 1 kropje stevige sla (ijsbergsla, romaanse sla, lolo rosso, wilde spinazie, andijvie), 4-5 ansjovisfilets, 75-100 g versgeraspte parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Dit gerecht eten we al jaaaaren. Het blijft een succesnummer. Makkelijk en snel te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Recept uit Tip culinair, siciliaans recept …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

75 gr. rozijn 100 gr. pijnboompit 50 gr. kaas, Parmezaanse 25 gr. boter 300 gr. pijpmacaroni 0.1 l. wijn, witte, droge 3 blikken sardines, op olie 3 el. olijfolie 4 el. paneermeel 2 knollen venkelknollen 4 draadjes saffraan 2 el. water, warm Zout Peper  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Lekkere vegetarische pasta met broccoli (of courgette) , blauwe kaas, witte wijn en slagroom.Vind je het geheel wat te calorierijk neem dan in plaats van slagroom melk en laat hierin de kaas smelten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1 kg verse sardines gefileerd1 kg maccheronici of bucatini1 grote fijngehakte venkelknol150 cl witte wijn150 cl water4 ansjovisjes6 fijngehakte sjalotten2 eetlepels strattu of 4 eetlepels tomatenpuree2 eetlepels krenten2 eetlepels pijnboompitten2 safraandraadjes (geweekt in wat warm water) mollica (broodkruim) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

De chorizo geeft een heerlijke pikante smaak, maar je kan ook dun gesneden salami gebruiken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1 citroen, 350ml slagroom, 1 kaneelstokje, 4 eieren, 60g suiker, ca. 4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans

Spaghetti met kaas en peper. Dit zeer aromatische gerecht behoort tot mijn favorieten. Het geheim van het succes ervan zit hem in de kwaliteit van de Pecorino en in de royale hoeveelheid die je ervan gebruikt. Ik las laatst overigens ergens dat de viertandige vork ooit in Napels is uitgevonden om aan het hof van koning Ferdinand II spaghetti elegant te kunnen eten.... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

440 kcal/42 gr eiwit/26 gr vet/8 gr koolhydraten …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Wrijf de krabbetjes met de warme saus in en rooster ze 40-50 minuten. …  Lees verder »

Heeeerlijk rundvlees met groenten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

1 zakje verse italiaanse-kruidenmix,2 teentjes knoflook,1 dl olijfolie,2 el citroensap,2 argentijnse entrecotes,zout,10g boter,2 takjes rozemarijn …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Argentijns
Top