1. Home
  2. Community
  3. hyacintje
  4. Kookboek Hartige taarten 2
Kookboek "Hartige taarten 2"

Lekker zo tijdens de koude herfst en winterdagen deze heerlijke romige hartige taart. Leuk om te bakken en makkelijk om te eten met eerst een kopje soep vooraf. Lekker stevig glas wijn erbij nemen en de hele avond is goed. Snij er punten van en deel die uit. Lekker van smullen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Hoe heerlijk kan een eenvoudig gerechtje zijn. Deze hartige taartjes zijn zo klaar en kun je prima combineren met bijvoorbeeld een uitgebreide salade, een rundercaré met zelfgemaakte pesto-mayonaise of verse gevulde pasta. Ook leuk als tussengerecht of voorgerecht. Deze wil ik zeker bij een buffet serveren volgend seizoen aan boord van ons zeilschip de Zuiderzee http://www.zuiderzee.eu …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Simpele traditionele uienquiche …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lekkere en mooie zuurkoolquiche met bacon en ananas en knakworst. Het leek me leuk om eens iets anders met knakworsten te doen dan ze alleen maar opwarmen in een pannetje. Zo ben ik tot mijn vierde zelfbedachte recept gekomen. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken en varieren met andermans recepten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Een heerlijke quiche, niet alleen voor koude dagen. Lekker met een pluk salade erbij. Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Prei & zalm = lekkere combinatie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een perfect montignac recept, erg lekker en gemakkelijk. Een aanrader. Overgenomen uit Ria Tummers Montignac stap voor stap. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Montignac

Atkins …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Voor het deeg: 200 g. bloem; 100 g koude boter; snufje zout; 1 dl. koud water; voor de vulling:250 g prei; 250 g broccoli; 200 g gekookte ham (in dikke plakken gesneden); 4 eieren; 20 g boter, 4 dl room; 100 g geraspte belegen kaas; 1 tl zout …  Lees verder »

24 stuks …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Ik maakte eergisteren canneloni con spinaci e ricotta, en had nog veel van het mengsel over dus besloot een hartige taart te maken. En deze was even heerlijk als de canneloni, dus bij deze het recept! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

6 plakjes bladerdeeg 100 gr bacon 2 uien zout 125 gr crème fraiche 1 ei 2 el melk …  Lees verder »

Een lekkere stevige quiche. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Waarom een sjalot? De sjalot geeft een volle stevige smaak aan de quiche. Soort gerecht: Bittergarnituur, voor- of hoofdgerecht …  Lees verder »

Een heerlijke quiche die de hele tafel met verstomming slaat, zeker als je verklapt dat er aardappelen in het spel zijn... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Heerlijke quiche als buffetgerecht in kleine puntjes gesneden, maar ook lekker als hartige taart met een rucola-tomatensalade erbij. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans
Top