1. Home
  2. Community
  3. hwessels
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Dit is mijn ultieme recept voor een klassieke steak tartare. Naar een recept van Flo, de beroemde brasserie in Parijs (en Amsterdam). Afkomstig uit mijn kookboek: Handboek voor de Perfecte Steak - wat elke man moet weten over biefstuk bakken. Voor dit boek interviewde ik tientallen, chefs, slagers en culikenners over het bakken van de perfecte biefstuk. Zie: www.deperfectesteak.nl voor handige video`s over de kunst van het biefstuk bakken (of voor het bestellen van het boek). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Het klaarmaken van deze worteltjes neemt maar iets meer tijd dan het klaarmaken van gewonen gekookte worteltjes alleen hebben de zoete worteltjes twee keer zoveel smaak …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Dit lekkere bijgerecht kan je de dag van te voren al klaar maken.Op de avond zelf alleen nog even opwarmen in de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Zalm, preistengel, restje room: wat ga je daarvan maken? Gewoon aan de gang gaan! Aan tafel werd door mijn man en nichtje gezegd dat ik dit direct op Smulweb moest zetten. Zo viel het in de smaak. Het was inderdaad erg lekker en heel gemakkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Met paddestoelen en saffraan rijst …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

1 pak Honig Mix voor Appeltaart (400 g) 150 g suiker 2 eetlepels honing 4 eetlepels slagroom 200 g noten (gepeld en ontvliesd (bijv. walnoten hazelnoten en amandelen: grof gehakt)) 1 stevige zachtzure appel (in blokjes) 150 g koude harde boter (in plakken) 1 ei (losgeroerd) 1 eetlepel bloem  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Zwitsers

Aanrader, wel een week van te voren maken. Deze notententaart is goed verpakt een aantal weken houdbaar. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Zwitsers
Top