1. Home
  2. Community
  3. hotstuff31
  4. Kookboek Authentiek arabisch
Kookboek "Authentiek arabisch"

Lekker bij wat vis of vlees …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Deze uiensaus is de bekenste en kom je bij de meeste bekende shoarmazaken tegen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Multi-cultureel

Autentieke basis shoarma  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

Een dikke, fris/pittige koude saus van fijngehakte tomaten, pepers, lente-uitjes en nog wat meer. Een heerlijke begeleider van gegrild vlees zoals köfte en kebab. Ook heerlijk bij gegrilde courgettes en aubergines, op een broodje of gewoon `zo` als meze. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Turks

Dit recept hewb ik gekregen van een Turkse collega. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Beter bekend als acili ezme , …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Lekkere kruidige tajine,met brood en een salade een volledige maaltijd.Ik heb zelf allerlei variaties geprobeerd,maar hij blijft toch het lekkerst met een mengsel van kalfs- en lamsgehakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Shawarma 1,5 kg kippenpoten zonder vel 250 ml olijfolie zout en peper naar smaak 3 el curry (kerrie) poeder 2 el garam masala 1 tl cayennepeper 1 blokje verkruimeld kippenbouillon pita 500 gr bloem 15 gram gist 2 tl zout 1 el olijfolie 500 gr fijn gesneden rode kool, wortel en sla …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Joods

Dit is een lekker recept wat ik van de weight watchers heb gekregen en wat ik aan de dieetiste heb laten zien en ook zij vond dit een goed recept en staat nou in haar praktijk in het slank kookboek …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Shoarma van kip …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Kofta, de ingredienten voor Kofta verschillen per regio, je kunt dan ook volop experimenteren met het kruiden van het gehakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Recept  GEPLAATST OP 02-05-2012 aanpassing 21-09-2014 (toevoeging citroensap en alternatief voor yogurt …  Lees verder »

Zelf gemaakt veel lekkerder dan uit de winkelEn als je ze wat grote maakt kun je de tip onder het recept ook nog gebruiken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Deze Kebab is genoemd naar de restaurateur die, naar men zegt, het recept heeft uitgevonden. Het is een populair gerecht dat veel in Turkse restaurants wordt geserveerd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

1 ui, gesnipperd 2 eetlepel peterselie, fijngehakt 3 tomaten 6 eetlepel ketchup 1 eetlepel sla- of olijfolie peper & zout naar smaak Recept maakt 300gr saus …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands
Top