1. Home
  2. Community
  3. hollandaise
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

100 gr warm water, 100 gr boter, 100 gr. melk, 110 gr. patentbloem, 3 eieren. evt. slagroom …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 fles tomatenketchup (ca. 300 ml)*8 el ketjap*8 el azijn*1 zakje Boemboe Nasi Goreng*2 flinke uien*1 rode en 1 groene paprika*400 tot 500 g varkensvlees of kipfilet*500 g champignons*400 g rijst*1 mespunt sambal oelek*scheut koffiemelk*suiker*gember*4 halve perziken*tauge*evt. 1 el pindakaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

*400 g gekookte ham of (gedurende 20 min.) gekookte kipfilet*500 g champignons*2 uien*1 groot boursinkaasje (150 g) of andere roomkaas + blauwe kaas*evt. 2 bakjes creme fraiche*1 bosje peterselie* parmezaanse kaas*boter*rijst of spaghetti …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Knoflook mayonaise. origineel recep uit catalaans kookboek …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Voor 4 pers. (+-750 ml); een explosief hete fruitige smaak...een hit bij iedere bbqfestijn. Deze mangosalsa is lekker bij gegrild gevogelte en bij kreeft met koriander en limoen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Een echte traktatie met als voordelen dat het niet kan mislukken en niet veel tijd vergt (ideaal dus) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

BBQ tijd is weer aangebroken, dus maak ik ook vaker mijn favoriete sausje. En na al die jaren vindt iedereen het nog steeds een groot succes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Citroenmarinade geeft een fijne en prettige smaak aan kip, runder- kalfs- of lamsvlees.Laat het vlees minimaal 1 uur marineren. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Deze BBQ saus is lichter dan de klassieke Amerikaanse BBS (Basis Barbecue Saus), en heel geschikt bij verschillende soorten vlees. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Traditionele Amerikaanse BBQ saus smaakt goed bij kip, spareribs en hamburgers ? aldus Amerikanen. Maar ons smaakt het bij karbonaadjes en spiezen net zo goed. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Heerlijke saus, die je in potjes vrij lang in de koelkast kunt bewaren, maar ook warm serveren bij gegrillde gerechten.En wat denk je dat zit in/door de 'rode bolletjes' gekookte rijst, die je in vele Balkanresto's geserveerd krigt? Juist - Ajvar. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Balkan

Met mengsels van zout, peper, (verse)kruiden en specerijen, ingewreven enkele uren voor het grillen in vlees/vis/gevogelte, kun je bijna toveren met smaken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Heerlijk fris over de sla met de zelfgemaakte dressing. …  Lees verder »

Voor (haas)karbonades, kippenbouten, entrecotes en ribeyes. …  Lees verder »

Voor varkensfilelapjes, karbonades, lamskoteletjes en ?spiesen. …  Lees verder »

Mexicaans, dipsaus …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mexicaans

Basisrecept:Serveer de Chimichurri bij gegrild vlees of gegrilde vis. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Argentijns

50 gram verse basilicumblaadjes 30 gram pijnboompitten 2 teentjes knoflook 50 gram parmezaanse kaas (vers geraspt) olijfolie extra vergine enkele eetlepels kokend water zout  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Een dag laten trekken in de ijskast. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

SLASAUS IN HET ENERGIEBEPERKT DIEET per portie (2 el) 120Kcal; 504 KjLekker bij artisjokken met tomaat en friseesla …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken
Top